"Muistransformator" Past Zich Aan Links- En Rechtshandigen Aan

"Muistransformator" Past Zich Aan Links- En Rechtshandigen Aan
"Muistransformator" Past Zich Aan Links- En Rechtshandigen Aan
Anonim

In de moderne markt voor gaming-apparaten vinden revolutionaire ontdekkingen, hoewel zeldzaam, nog steeds plaats. Met een apparaat zoals een transformerende muis kunnen gamers bijvoorbeeld de lengte van de muis, het gewicht en de hellingshoek van het oppervlak wijzigen, zodat u het voor uzelf kunt aanpassen.

Afbeelding
Afbeelding

Gamers zijn een speciale categorie gebruikers die zowel speciale computers als bijbehorende randapparatuur nodig hebben. Inclusief een gaming muis. Speciaal voor fanatieke gamers is er een aparte lijn gaming manipulatoren, bijvoorbeeld van Cyborg of Razer. Met dergelijke apparaten kunnen fans van computergames hun rivalen altijd een stap voor zijn.

Visueel lijken dergelijke muizen op transformatoren, omdat ze ergonomisch zijn. Deze apparaten hebben verwijderbare zijpanelen die onder verschillende hoeken kunnen worden geïnstalleerd. Bij dergelijke muizen kun je de lengte van het apparaat veranderen door de "achterkant" te bewegen, je kunt de hellingshoek van het oppervlak, de inkeping voor de duim en zelfs het gewicht van het apparaat aanpassen. Over het algemeen wordt hier alles gedaan zodat elke gamer de muis kan aanpassen aan zijn hand, en het maakt niet uit of hij rechts- of linkshandig is. Deze transformerende muizen kunnen ook worden aangepast voor individuele games. Voor "shooters" kun je bijvoorbeeld het apparaat strak voltooien en meer controle krijgen, en voor strategieën juist openen om je hand in zijn geheel te leggen en gebouwen te bouwen met luie bewegingen.

Er zijn niet zoveel bedrijven op de markt voor computerapparatuur die dergelijke transformerende muizen produceren. Een van deze bedrijven is bijvoorbeeld Razer. Enkele jaren geleden introduceerde Razer zijn nieuwe gamingmuis, de Razer Ouroboros. Dit apparaat lijkt meer op een miniatuurmodel van een ruimteschip dan op een computerspeltool. Maar visueel ziet de muis er erg indrukwekkend uit. De Razer-gamingmuis kan draadloos of bedraad worden gebruikt en heeft speciale functies waarmee u hem kunt aanpassen aan uw hand.

Razer-ingenieurs hebben rekening gehouden met het feit dat elke gamer andere anatomische kenmerken van de hand en het type grip heeft, dus dit apparaat is eenvoudig aan te passen aan elke handgrootte, zodat u de lengte van de muis, kantelhoek en andere kenmerken kunt aanpassen.

Razer-vertegenwoordigers zeiden dat het ongeveer 3 jaar kostte om dit model te maken. Zo'n lange ontwikkelingsperiode had natuurlijk invloed op de kwaliteit van het apparaat.

Bij het testen en vergelijken van een Razer-apparaat en een gewone goedkope muis (in hetzelfde spel), bleek de Razer Ouroboros-gamepad perfect te gehoorzamen aan de commando's van de gebruiker en de cursor op zijn plaats te houden. En wanneer een goedkope muis in de handen van een speler valt, wordt de situatie triest.

Een andere transformerende muis is Mad Catz Cyborg R. A. T. 9 - ook uitgerust met verschillende bedieningselementen. Uiterlijk lijkt dit apparaat ook niet veel op een gewone gamingmuis, en in eerste instantie lijkt het volkomen onhandig. Maar u kunt profiteren van de rijke opties van dit apparaat en het zelf aanpassen.

Voor dit apparaat is speciale software uitgevonden, waarmee je de functies van knoppen kunt aanpassen en profielen voor verschillende games kunt beheren. U kunt dit programma downloaden op de officiële website van de fabrikant.

Bijna alles kan hier worden aangepast - twee verwisselbare panelen voor de handpalm, nog twee verwisselbare panelen voor de ringvinger en pink, een speciaal compartiment voor het opbergen van gewichten (elk 6 gram), waarmee u het gewicht van de gamepad kunt aanpassen. Zo'n transformerende muis gedraagt zich gewoon perfect, waardoor je het maximale uit het spel kunt halen.

Aanbevolen: