Hoe Xbox 360 . Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Xbox 360 . Te Flashen
Hoe Xbox 360 . Te Flashen

Video: Hoe Xbox 360 . Te Flashen

Video: Hoe Xbox 360 . Te Flashen
Video: Как прошить Xbox 360 Slim DG-16D4S Winbond Drive 2024, Mei
Anonim

Console-firmware is een terechte stap voor diegenen die niet alleen software zonder licentie willen gebruiken, maar ook de mogelijkheden van hun settopbox willen uitbreiden. Maar je moet er wel rekening mee houden dat je voor de firmware je console moet demonteren.

Hoe Xbox 360. te flashen
Hoe Xbox 360. te flashen

Het is nodig

Verwisselbare schijf, computer, SATA-kabel, schroevendraaier, JungleFlasher-programma, console-firmwarebestand

instructies:

Stap 1

Werk de Dashboard Console bij naar de versie die u nodig hebt. Gebruik hiervoor een verwijderbaar opslagapparaat, zoals een draagbare harde schijf. Formatteer de schijf door deze met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten. Stel het bestandssysteem in op FAT32 tijdens het formatteren. Wanneer het proces is voltooid, kopieert u de uitgepakte versie van Dashboard naar verwisselbare media.

Stap 2

Sluit de console aan op de verwisselbare schijf en start dan pas de console. Wanneer het systeem opstart, verschijnt er een venster op het scherm waarin u wordt gevraagd om vanaf de schijf bij te werken. Klik op "Ja" en wacht tot het proces is voltooid. Houd er rekening mee dat de console mogelijk opnieuw moet worden opgestart nadat de update is voltooid. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, wordt de vorige firmware gereset.

Stap 3

Verwijder het hoofdpaneel van de doos, verwijder vervolgens de linkeronderpoot van het hulpstuk en verplaats de twee vergrendelingen. Trek in de volgende stap voorzichtig de vier vergrendelingen naar buiten en til de plastic bovenkant eraf. Ga daarna naar de andere kant van de doos en schuif de laatste zes vergrendelingen.

Stap 4

Koppel de bovenste en onderste pluggen los. Verwijder de garantiesticker en buig vervolgens de vier bevestigingen vanaf de voorkant. Hiermee wordt de onderste consoleafdekking volledig verwijderd en wordt de knop verwijderd waarmee de schijf wordt geopend. Gebruik een schroevendraaier om de zes schroeven los te draaien die als obstakel dienen om verder te gaan. Verwijder de pluggen door de twee vergrendelingen te openen.

Stap 5

Sluit uw console aan op uw computer met een SATA-kabel. Bevestig het ene uiteinde van het snoer aan de console en het andere uiteinde aan het moederbord. Download vooraf de JungleFlasher-software en de benodigde firmwareversie. Installeer poort I/O 32 op uw computer en start de settopbox.

Stap 6

Voer JungleFlasher.exe uit vanuit het archief, selecteer het gewenste apparaat en "ontgrendel" het consolestation, waarbij u de servicemodus erop activeert. Selecteer vervolgens onder 360 Tools Benq UnLock en verlaat JungleFlasher. Vervolgens wordt de originele software van het systeem automatisch gelezen en na een reeks eenvoudige handelingen wordt het proces gestart dat de nieuwe firmware schrijft. Aan het einde van dit proces wordt de aandrijving vanuit de servicemodus naar de bedrijfsmodus gebracht.

Stap 7

Monteer de console door de stappen op dezelfde manier te herhalen, maar in omgekeerde volgorde. Start de console en controleer de firmwareversie. Het moet overeenkomen met degene die u hebt ingesteld.

Aanbevolen: