Hoe Een Dvd Rw-station Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd Rw-station Te Flashen
Hoe Een Dvd Rw-station Te Flashen

Video: Hoe Een Dvd Rw-station Te Flashen

Video: Hoe Een Dvd Rw-station Te Flashen
Video: Как добавить проигрыватель компакт-дисков в любой автомобиль с USB-портом 2024, April
Anonim

Het dvd-station van uw computer is een onderdeel waarvoor geen afzonderlijke stuurprogramma's hoeven te worden geïnstalleerd en wordt automatisch door het systeem gedetecteerd. Maar elk model van het optische station heeft een firmware, de software van dit apparaat. De noodzaak om de schijf te flashen kan in veel gevallen ontstaan, bijvoorbeeld om de prestaties van het apparaat te verbeteren. Of u moet de dvd rw-drive flashen om de gebreken van eerdere firmwareversies te verhelpen.

Hoe een dvd-rw-station te flashen
Hoe een dvd-rw-station te flashen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - dvd rw-station;
  • - Sfdnwin-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste firmware van de website van de fabrikant van uw optische schijf. Om de schijf te flashen, hebt u het juiste hulpprogramma nodig. Download het hulpprogramma Sfdnwin van internet. Het is volledig gratis en neemt minder dan een megabyte aan ruimte in beslag. Tijdens het flashen van de schijf mag er geen schijf in zitten.

Stap 2

Sfdnwin vereist geen installatie. Nadat u het van internet hebt gedownload, dubbelklikt u gewoon op het bestand. Daarna verschijnt een klein venster. Er is een pijl tegenover de Drive-lijn. Klik met de linkermuisknop op deze pijl en selecteer de schijf die je gaat flashen uit de lijst.

Stap 3

Let vervolgens op de kleine pictogrammen die zich in de linkerbovenhoek van het programmavenster bevinden. Er zijn er drie. Klik met de linkermuisknop op het mappictogram. Geef in het venster dat verschijnt het pad naar het firmwarebestand op. Klik met de linkermuisknop op dit bestand en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Als de firmware die u hebt gedownload niet compatibel is met uw optische drive, verschijnt er een venster met een fout. Gebeurt dit niet, dan is de firmwareversie correct.

Stap 4

Nu het pad naar het firmwarebestand is aangegeven, klikt u in de linkerbovenhoek van het programma op het centrale pictogram (Download starten). Het proces van het knipperen van de schijf begint, wat ongeveer 20 seconden duurt. Nadat het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op. De schijf zal dan draaien onder de nieuwe firmware.

Aanbevolen: