Hoe Mp3-speler Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3-speler Te Flashen?
Hoe Mp3-speler Te Flashen?

Video: Hoe Mp3-speler Te Flashen?

Video: Hoe Mp3-speler Te Flashen?
Video: MP3 Player USB FM voice recorder. Меню . 2024, Mei
Anonim

De speler wordt geleverd met standaard fabriekssoftware. Het kan correct zijn, of het kan een aantal fouten bevatten die alleen kunnen worden verholpen door te knipperen - een nieuwere versie van de software installeren, waarin de ontwikkelaars alle fouten hebben geëlimineerd die kenmerkend zijn voor de vorige versie.

Hoe mp3-speler te flashen?
Hoe mp3-speler te flashen?

instructies:

Stap 1

Download de volgende software om de mp3-speler te flashen. Download en installeer eerst de Firmware Update Tool op uw pc. Direct met zijn hulp voert u de firmware uit. Dan heeft u bijgewerkte software nodig. Het is het beste om het te downloaden van de officiële website van de fabrikant, hoewel er vaak gevallen zijn waarin gebruikers van dit spelermodel, parttime programmeurs, hun eigen bijgewerkte firmware op thematische forums plaatsen. U kunt het gebruiken, maar er is geen garantie dat het correct wordt gedaan.

Stap 2

Zet je mp3-speler uit. Sluit hem vervolgens aan op uw computer terwijl u de M-knop ingedrukt houdt. Houd de knop ingedrukt totdat er een venster op uw monitor verschijnt dat u informeert over de installatie van nieuwe apparatuur. Er zullen twee opties zijn om uit te kiezen. Klik op "Nee, deze keer niet".

Stap 3

Geef een optie op om vanaf een opgegeven locatie te installeren. Klik vervolgens op de knop "Zoeken naar het beste stuurprogramma", evenals "Zoeklocatie opnemen". Geef daarin het volgende pad op: C: // Program Files / Fuzhou Rockship / Firmware-update / Rock USB Driver.

Stap 4

Voer het Consumer-bestand uit vanuit de map waarin u het firmware-updateprogramma hebt geïnstalleerd. Klik op de knop "Openen" en geef het pad naar het firmware-updatebestand op. Wacht tot de explay mp3-speler klaar is met knipperen. Koppel vervolgens de speler los en zet hem aan. Nadat de speler volledig is opgestart, sluit u hem aan op uw computer en formatteert u hem met het besturingssysteem.

Stap 5

Dubbelklik hiervoor op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare schijf van de speler. Selecteer in het contextmenu het item "Formaat". Als je alles goed hebt gedaan, dan komt de firmware alleen maar ten goede, anders kan de juiste werking van de speler niet worden gegarandeerd.

Aanbevolen: