Twee Microfoons Aansluiten

Inhoudsopgave:

Twee Microfoons Aansluiten
Twee Microfoons Aansluiten

Video: Twee Microfoons Aansluiten

Video: Twee Microfoons Aansluiten
Video: XLR splitter 1 mic and 2 outputs. 2024, April
Anonim

Het aansluiten van één microfoon vergt vaak veel inspanning van de gebruiker vanwege de eeuwige problemen met het opzetten van een geluidskaart, en het aansluiten van twee microfoons zal zelfs ervaren gebruikers in de war brengen.

Twee microfoons aansluiten
Twee microfoons aansluiten

Noodzakelijk

nieuwe geluidskaart

instructies:

Stap 1

Onderzoek uw geluidskaart zorgvuldig op de aanwezigheid van microfoonconnectoren, als er maar één is, moet u hoogstwaarschijnlijk een nieuwe kopen, omdat verschillende adapters en splitters geen effect hebben, ondanks de garanties van de verkopers. Als je toch fatsoenlijk geluid verwacht, beknibbel dan niet op het bord.

Stap 2

Let op externe USB-kaarten, sommige van hun modellen ondersteunen ook het gebruik van twee microfoons, die werken volgens het principe van twee mono-ingangen of twee microfoons opnemen als stereo. Houd er rekening mee dat het ook een functie heeft voor het aanpassen van de ingangsniveaus, anders moet u letten op de aanschaf van een speciaal mengpaneel.

Stap 3

Nadat je een geluidskaart hebt gekocht, installeer je deze in een speciale connector op het moederbord, nadat je de vorige hebt verwijderd als deze extern was. Dit helpt hardwareconflicten te voorkomen. Als uw nieuwe grafische kaart USB ondersteunt, hoeft u deze alleen maar met een speciale kabel op uw computer aan te sluiten.

Stap 4

Installeer de apparaatstuurprogramma's, verwijder indien nodig de oude, aangezien er vaak problemen optreden bij het gebruik van een geluidsapparaat als er verschillende geïnstalleerde stuurprogramma's zijn. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart voordat u uw geluidskaart gebruikt.

Stap 5

Lees aandachtig de instructies voor de nieuwe geluidskaart, maak de voorlopige instellingen in het programma dat met het stuurprogramma op uw computer is geïnstalleerd. Microfoons aansluiten. Houd er rekening mee dat als je een goede geluidskaart hebt, de microfoons ook van hetzelfde kwaliteitsniveau moeten zijn, anders bereik je niet het gewenste resultaat. Configureer het programma voor het gebruik van microfoons en controleer of de hardware-instellingen correct zijn.

Aanbevolen: