Het Moederbordnummer Vinden Op Psp

Inhoudsopgave:

Het Moederbordnummer Vinden Op Psp
Het Moederbordnummer Vinden Op Psp

Video: Het Moederbordnummer Vinden Op Psp

Video: Het Moederbordnummer Vinden Op Psp
Video: Sony PSP 3000 - для тех кто понимает. 2024, April
Anonim

Om te bepalen of het moederbord van je PSP geflitst is, moet je het nummer en de versie weten. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van je vaardigheden. Je kunt dus speciale software gebruiken of de gameconsole demonteren.

Het moederbordnummer vinden op psp
Het moederbordnummer vinden op psp

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - PSP-console;
  • - set schroevendraaiers.

instructies:

Stap 1

Zoek en download de PSPident v0.4-software op internet. Zorg ervoor dat de bron betrouwbaar is en controleer het gedownloade bestand op virussen. Zet dan pas de PSP-spelcomputer in HEN-modus aan, sluit hem aan op de computer en kopieer de uitgepakte map met het programma naar de directory van je apparaat op / PSP / GAME /.

Stap 2

Koppel je PSP-console los van je computer en ga naar het gedeelte 'Game'. Open het item "Memory Stick" en start de gedownloade applicatie. Uw apparaat wordt automatisch gecontroleerd, waarna een venster verschijnt met het moederbordnummer. Gebruik deze methode niet op consoles van versie 3000, omdat ze niet geflitst zijn en het programma eenvoudigweg niet in staat zal zijn om de benodigde informatie te krijgen.

Stap 3

Haal je PSP-console uit elkaar om het moederbordnummer te bepalen. In de meeste gevallen hoeft u alleen het apparaat uit te schakelen en de batterij te verwijderen. Eronder bevindt zich een sticker die basisinformatie over de gameconsole aangeeft. Zoek het opschrift van de gegevenscode en noteer de letters en cijfers ernaast op een apart blad. Ze vertegenwoordigen het gecodeerde codenummer van het moederbord.

Stap 4

Gebruik de speciale decoderingstabel voor PSP-moederborden. Het is vrij eenvoudig om het te vinden, voer gewoon de bijbehorende zoekopdracht in de zoekmachine in en volg een van de voorgestelde links. Zoek de code die u hebt herschreven en vergelijk deze met de verstrekte gegevens. Op deze manier kunt u uw moederbordnummer bepalen.

Stap 5

Open de PSP-console als de bovenstaande methoden u niet hebben geholpen bij het bepalen van het moederbordnummer. Doe dit niet als je nog garantie op je toestel hebt. Draai voorzichtig alle bouten los en verwijder de bodemafdekking. Haal daarna het diskettestation eruit en zoek het moederbordnummer eronder. In dit geval moet u heel voorzichtig zijn om het apparaat niet te beschadigen.

Aanbevolen: