Toner Kiezen?

Inhoudsopgave:

Toner Kiezen?
Toner Kiezen?

Video: Toner Kiezen?

Video: Toner Kiezen?
Video: Тонер и тоник | В чем разница? | Как и зачем его использовать? |OiBeauty 2024, Mei
Anonim

Toner is een zeer belangrijk onderdeel voor een printer. Maar het vinden van het juiste model voor uw apparaat is geen gemakkelijke taak. Hier is het noodzakelijk om rekening te houden met de overeenkomst tussen de printer en de toner in verschillende belangrijke parameters.

Toner kiezen?
Toner kiezen?

Noodzakelijk

  • - Printer;
  • - toner.

instructies:

Stap 1

Ontdek precies voor welk printermodel u toner zoekt. Doorgaans gebruiken fabrikanten van apparatuur slechts één beeldvormingsmethode in hun apparaten. Als u de printerfabrikant kent, kunt u gemakkelijk bepalen welke toner nodig is (met of zonder ontwikkelaar). Zorg er ook voor dat u weet hoe u oude toner door nieuwe vervangt en installeer deze.

Stap 2

Ga naar het definiëren van basisprinterinstellingen. Dit is nodig om de geschatte specificaties van de benodigde toner te achterhalen. Bovendien hoeft u de specifieke waarden (inclusief de naam van de tonerparameters) niet te kennen. Het is belangrijk om te begrijpen welke werkingsmodus deze toner ondersteunt. En daarvoor is het belangrijk om te beslissen over de instellingen van de printer.

Stap 3

Bepaal de werkresolutie van uw printer (hoeveel stippen er in een inch passen) en de snelheid (het aantal afgedrukte pagina's per minuut). Deze twee parameters zijn de belangrijkste voor de tonerselectie.

Stap 4

Haal de informatie die u nodig hebt bij de fabrikant (in de documentatie die bij de printer is geleverd), online of elders. Voor het gemak vatten veel sites de meest bekende modellen samen in één tabel. Vindt u het model dat u zoekt er niet tussen, probeer dan zelf verder te zoeken.

Stap 5

Vergelijk de printerinstellingen die u hebt geleerd met die van een winkelprinter die al is opgeladen met toner. Als uw printer dezelfde resolutie en een vergelijkbare afdruksnelheid heeft (het verschil van anderhalf tot twee keer, maar niet meer dan drie keer zal niet erg belangrijk zijn), dan kunt u erop rekenen dat de toner van de bijbehorende can geschikt is voor uw apparaat. Zorg er nu voor dat deze toner afkomstig is van een gerenommeerd bedrijf dat alleen kwaliteitsproducten maakt. Controleer de meegeleverde garantie en test ook het gekochte product in werking.

Aanbevolen: