Hoe Maak Je Toner?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Toner?
Hoe Maak Je Toner?

Video: Hoe Maak Je Toner?

Video: Hoe Maak Je Toner?
Video: Hoe maak je toner voor je gezicht met rijstmelk 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat raakt de inkt in een kleurenprinter op en is printen onmogelijk. Er is een uitweg uit deze situatie: u moet de toner in de printercartridge vervangen. Dit is een eenvoudige handeling die u binnen enkele minuten zult merken.

Hoe maak je toner?
Hoe maak je toner?

instructies:

Stap 1

Til de drumeenheid uit de printer. Open hiervoor het deksel. De drumeenheid bevat een cartridge. Om het te verwijderen, laat u de hendel zakken. Het systeem wordt ontgrendeld en u kunt het apparaat waarin u geïnteresseerd bent verwijderen. Leg een stuk papier of servet op tafel om het aanrecht te beschermen tegen verfvlekken.

Stap 2

Om toner te maken, plaatst u de drumeenheid op het voorbereide stuk papier. Als er inkt op uw handen of een deel van uw huid komt, was deze dan onmiddellijk af met koud water. Let op de juiste verwijdering van afval zoals tonercartridges. Het moet ofwel in de aluminium zak worden geplaatst waarin het is verkocht, of, in extreme gevallen, in een strakke plastic zak. Afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.

Stap 3

Pak de tonercartridge uit. Je kunt het in elke computerwinkel of org-winkel kopen. technologie. U moet de cartridge uitpakken net voordat u deze in de printer installeert, want als de verzegelde verpakking kapot is, begint de cartridge uit te drogen.

Stap 4

Pak de cartridge met beide handen vast en schud deze voorzichtig een paar keer heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen. Plaats een gebruiksklare cartridge in de drumeenheid. Bij het repareren zou u een karakteristieke klik moeten horen. Als de cartridge correct is geïnstalleerd, ziet u dat de vergrendelingshendel automatisch wordt gespannen.

Stap 5

Zoek de primaire corona in de drumeenheid. Maak het schoon. Schuif hiervoor de blauwe voet meerdere keren naar links. Plaats het blauwe lipje terug in de oorspronkelijke positie voordat u de drumeenheid terugplaatst in de printer. Plaats de drumeenheid met een nieuwe cartridge in de printer en sluit de klep. Als u van plan bent de cartridge te vervangen kort nadat de printer klaar is, houd er dan rekening mee dat sommige delen van de cartridge heet kunnen worden. Wacht tot ze zijn afgekoeld en vervang de toner.

Aanbevolen: