Hoe Tv-tuner Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Tv-tuner Aan Te Sluiten
Hoe Tv-tuner Aan Te Sluiten

Video: Hoe Tv-tuner Aan Te Sluiten

Video: Hoe Tv-tuner Aan Te Sluiten
Video: TV Tuner RNS510 B6 2024, Mei
Anonim

Wil je thuis satelliet TV kijken zonder dure specials aan te schaffen. apparatuur? Dan heb je een tv-tuner nodig. Sluit hem aan op uw pc en geniet. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe tv-tuner aan te sluiten
Hoe tv-tuner aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Ga naar een computerwinkel en koop een tv-tuner en een settopbox. Hoewel dit laatste kan worden gekocht bij het bedrijf dat u de diensten van de provider zal leveren. Deze apparaten hebben twee signaaltypes: analoog en digitaal. Ze worden afgespeeld in de toepassing Windows Media Center. Hierdoor blijft alleen het analoge signaal over. U kunt een ander programma naar keuze gebruiken.

Stap 2

Selecteer een stekkerdoos en verbind beide apparaten met het netwerk. Elimineer alle onderbrekingen en pieken. Installeer hiervoor een gelijkrichter in het circuit, d.w.z. sluit de apparaten er eerst op aan en vervolgens op het netwerk. Een APS-station zal ook de truc doen om een noodstop te voorkomen die zou kunnen leiden tot een reset van alle instellingen.

Stap 3

Nadat de apparaten zijn aangesloten op het netwerk, sluit u de kabel van de settopbox of tv-tuner en uw pc aan. Leg de kabel zelf zo dat deze nergens kapot kan gaan of doorgesluisd kan worden. Dit is een voorwaarde voor een goed signaal. Als je vanaf meerdere computers tv wilt kijken, moet je op elke computer een tv-tuner aansluiten.

Stap 4

Sluit de infraroodsensor aan op de settopbox en op de tv-tuner. Je hoeft ze niet apart te kopen, want ze zijn inbegrepen evenals de afstandsbediening. Dit apparaat zal automatisch alle vereiste stuurprogramma's installeren. Start vervolgens uw pc opnieuw op.

Stap 5

Ga vervolgens naar het "Start"-knopmenu, klik op "Uitvoeren" en voer het commando "TV-signaalinstellingen" in. Definieer de helderheid, geluidskwaliteit, programmeer het systeem om verschillende kanalen te ontvangen en sla de gewenste kanalen op in een handige digitale waarde.

Aanbevolen: