Hoe Het Toetsenbord Te Leren Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Te Leren Gebruiken
Hoe Het Toetsenbord Te Leren Gebruiken

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Leren Gebruiken

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Leren Gebruiken
Video: HOW TO: SNEL LEREN TYPEN | Hoe plaats je je handen? 2024, Mei
Anonim

Om enige vaardigheid te verwerven, heeft een persoon een bepaalde hoeveelheid tijd nodig, een bepaalde hoeveelheid training. Dit geldt ook voor de mogelijkheid om het toetsenbord te gebruiken. Met constante training zul je deze vaardigheid heel snel bereiken. En dan rest hem alleen nog om hem te steunen.

Hoe het toetsenbord te leren gebruiken
Hoe het toetsenbord te leren gebruiken

instructies:

Stap 1

Waarom heb je toetsenbordvaardigheden nodig? Misschien is dit een kans voor u om geld te verdienen of een manier om tijd te besparen. Een sterke motivatie is in ieder geval nodig. Het leerproces zal lang zijn en vereist doorzettingsvermogen en constante training.

Stap 2

Neem de tijd, al wil je zo snel mogelijk het toetsenbord leren gebruiken. Het belangrijkste is om de bewegingen van uw vingers over het toetsenbord correct te coördineren. Het is jouw taak om het spiergeheugen van je vingers te ontwikkelen tot het punt waarop het typeproces praktisch uit de hand loopt.

Stap 3

Evalueer eerst de snelheid waarmee u typt. Gemiddeld is het 200-250 tekens per minuut. Correleer met je resultaat. Nu weet je waar je naar moet streven.

Stap 4

Om snel te leren typen, moet je het typen met alle tien vingers beheersen. En liefst blindelings. Plaats uw vingers correct op het toetsenbord. Plaats de vingers van je linkerhand op de toetsen F, S, B en A. Als deze positie van de vingers je niet uitkomt, is er een andere mogelijkheid. Probeer de toetsen Y, B, A en M. Plaats daarom de vingers van uw rechterhand op O, L, D, F of op T, O, L, D. Onthoud de locatie van de vingers. Begin nu met typen. Probeer het niet snel te doen. De belangrijkste voorwaarde is om niet naar het toetsenbord te kijken. Als je toch wilt spioneren, is er een extreme stap. Bedek de sleutels. Als hint kun je naast het toetsenbord het diagram plaatsen. En oefen zoveel mogelijk door te typen!

Stap 5

Speciale sites die de diensten van simulatoren aanbieden om de vaardigheid van typen met tien vingers te oefenen, zullen u helpen bij het oefenen van de vaardigheid van typen op hoge snelheid. Gebruik de diensten van de School of Fast Printing https://www.shkola-pechati.ru/, de Keyboard Trainer https://www.tepka.ru/klaviatura/index.html. Het programma "Solo op het toetsenbord" kan worden gedownload of online worden gebruikt https://nabiraem.ru/. Er zijn sites die u helpen bij het oefenen van snelle typevaardigheid in de vorm van een spel. Bijvoorbeeld

Stap 6

De gemakkelijkste maar meest effectieve manier om snel typen onder de knie te krijgen, is door veel te chatten op internet, je eigen blog te runnen en te corresponderen met vrienden. Als je geen fan bent van virtuele communicatie, typ dan grote teksten. Onthoud het belangrijkste: je kunt het toetsenbord alleen vloeiend leren gebruiken als resultaat van constante training.

Aanbevolen: