Een Wachtwoord Invoeren In De Console

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Invoeren In De Console
Een Wachtwoord Invoeren In De Console

Video: Een Wachtwoord Invoeren In De Console

Video: Een Wachtwoord Invoeren In De Console
Video: How to Set the PASSKEY to Sign In on XBOX One Console? 2024, April
Anonim

Om controlefuncties te implementeren en extra wijzigingen aan te brengen in de Counter Strike-gameplay, is er een speciale console waarin u wachtwoorden kunt invoeren die toegang geven tot extra functies. Wachtwoorden zijn beschikbaar op internet, maar ook in speciale programma's zoals CheMax.

Een wachtwoord invoeren in de console
Een wachtwoord invoeren in de console

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Start de console in het spel Counter Strike, gebruik hiervoor de "~"-toets (meestal in de varianten van de Russische lay-out bevindt deze zich op dezelfde toets met de letter E). Voer de code in die u nodig hebt om deze of gene extra functie te implementeren en druk vervolgens op de Enter-toets.

Stap 2

Voer de codes in nadat u de lay-out hebt gewijzigd in het Latijnse alfabet. Om erachter te komen welke commando's in een bepaald spel moeten worden ingevoerd om een bepaalde parameter te wijzigen, gebruikt u het internet of speciaal ontwikkelde programma's met databases met wachtwoorden voor games, bijvoorbeeld CheMax.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het invoeren van codes om toegang te krijgen tot extra functies alleen beschikbaar is in de normale modus. Als u de online versie speelt, werken de codes in de meeste gevallen niet, behalve wanneer u de serverbeheerder bent.

Stap 4

Voeg in de eigenschappen van de Counter Strike-spelsnelkoppeling het woord console toe in de regel "Objectparameter" - klik hiervoor met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen" en klik vervolgens op de knop "Object zoeken".

Stap 5

Eenmaal in de map met de game geïnstalleerd, klik je opnieuw met de rechtermuisknop op de snelkoppeling voor starten. Om toegang te krijgen tot het invoeren van codes, voert u eerst de cheatcode sv_cheats 1 in de console in. Voer daarna het herstartcommando erin in, de invoer wordt gedaan zonder aanhalingstekens.

Stap 6

Gebruik de impulse 102 cheat code om extra geld te krijgen, om de zwaartekracht parameters te veranderen - sv_gravity (999-999999), hier kun je een willekeurig getal specificeren, en om de standaard waarde terug te geven, gebruik je de waarde 800.

Stap 7

Om toegang te krijgen tot de voorwaartse snelheidsfunctie, voer je cl_forwardspeed 999 in op de console, back - cl_backspeed 999. Als je helemaal aan het begin van het spel een wapen wilt kopen, voer je mp_buytime in. Ontdek de rest van de cheatcodes met behulp van speciale programma's en thematische sites, of nog beter, speel zonder.

Aanbevolen: