Een Computer Starten Zonder Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Een Computer Starten Zonder Toetsenbord
Een Computer Starten Zonder Toetsenbord

Video: Een Computer Starten Zonder Toetsenbord

Video: Een Computer Starten Zonder Toetsenbord
Video: How to Wake up ("Power On") a PC from the Keyboard (MSI B350 PC MATE motherboard) 2024, Mei
Anonim

Het toetsenbord is een noodzakelijk apparaat voor het invoeren van tekens. Als je zijn virtuele analoog kunt gebruiken met een geladen besturingssysteem, dan kun je in sommige gevallen niet zonder dit onderdeel van de computer om de systemen binnen te gaan.

Een computer starten zonder toetsenbord?
Een computer starten zonder toetsenbord?

instructies:

Stap 1

Als u zich moet aanmelden op een computer waarvoor geen wachtwoord is ingesteld voor een gebruikersaccount, start u de computer zoals gewoonlijk met de aan/uit-knop op de behuizing.

Stap 2

Als uw Windows-gebruikersaccount een inlogwachtwoord heeft ingesteld, probeer dan een ander toetsenbord te zoeken. Tegelijkertijd, als het niet uw toetsenbord is dat kapot is, maar de PS/2-ingang, kunt u het beste een afdrukapparaat zoeken dat verbinding maakt via de USB-interface, of proberen het toetsenbord te verwisselen met het aanwijsapparaat. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat PS / 2-apparaten worden vervangen wanneer de computer is uitgeschakeld, of beter nog, volledig spanningsloos is.

Stap 3

Sluit het besturingssysteem af. Koppel de computer los van de stroombron, verwissel de muis- en toetsenbordapparaten. Het is het beste om alleen het toetsenbord in de PS/2-poort te laten.

Stap 4

Zet de computer aan, als de LED's op het toetsenbord tegelijkertijd branden, betekent dit dat het probleem in de verbindingspoort zat. Als het niet werkt, controleer dan de poort met de muis en zorg ervoor dat het precies werkt.

Stap 5

Als het probleem precies in een niet-functionerend toetsenbord ligt en u zich alleen bij het systeem kunt aanmelden als u een wachtwoord invoert, koop dan een nieuw afdrukapparaat, het beste van alles, aangesloten op een computer via een USB-interface. Om een dergelijk apparaat opnieuw aan te sluiten, hoeft u niet opnieuw op te starten of de computer los te koppelen van de stroombron; de werking ervan is altijd gemakkelijker te controleren door het aan te sluiten op andere USB-poorten op de computer. Hetzelfde geldt voor muizen - als u deze vaak van uw computer moet loskoppelen en het besturingssysteem niet opnieuw wilt herstarten. Ook zijn draadloze apparaten met een USB-interface best handig, dit geldt niet alleen voor muizen en toetsenborden, maar ook voor andere apparatuur, bijvoorbeeld printers, scanners en MFP's.

Aanbevolen: