Hoe Het Yandex-programma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Yandex-programma Te Verwijderen
Hoe Het Yandex-programma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Yandex-programma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Yandex-programma Te Verwijderen
Video: The Easiest Way to Uninstall Malware on an Android Device [How-To] 2024, April
Anonim

Het Yandex. Bar-programma is een extra werkbalk met knoppen voor snelle toegang tot diensten van de Yandex-zoekmachine en verschillende sociale netwerken. Heel vaak wordt deze applicatie samen met andere programma's op een computer geïnstalleerd zonder de eigenaar hiervan op de hoogte te stellen. De natuurlijke reactie is de wens om het vervelende programma te verwijderen.

Hoe het Yandex-programma te verwijderen
Hoe het Yandex-programma te verwijderen

instructies:

Stap 1

Vouw het menu "Instellingen" in de werkbalk "Yandex. Bar" uit en schakel de vakjes van ongebruikte knoppen uit om de configuratie van de weergave-instellingen voor de toepassing "Yandex. Bar" uit te voeren.

Stap 2

Vouw het menu "Beeld" in de bovenste werkbalk van het browservenster uit en selecteer het item "Werkbalk" om de weergave van het Yandex. Bar-programma op het computerscherm uit te schakelen.

Stap 3

Schakel het selectievakje naast "Yandex. Bar" uit. Houd er rekening mee dat deze actie het programma niet verwijdert, maar alleen de weergave ervan verbergt. Reset het selectievakje in het veld "Yandex. Bar" om het programma weer te geven (indien nodig).

Stap 4

Sluit de browser af en klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen om de verwijdering van het Yandex. Bar-programma uit te voeren.

Stap 5

Vouw de link "Configuratiescherm" uit en wijs naar "Programma's toevoegen of verwijderen".

Stap 6

Selecteer "Yandex. Bar" in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 7

Wacht tot de systeembevestigingsprompt verschijnt en klik op de knop "Ja" om de verwijderingsopdracht uit te voeren.

Stap 8

Start uw browser opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 9

Installeer de Yandex. Bar-extensie voor Internet Explorer opnieuw: klik op de knop Yandex. Bar installeren en selecteer de optie Uitvoeren in het dialoogvenster van de toepassing dat wordt geopend (indien nodig).

Aanbevolen: