Een Smartphone Verbinden Met Een Pc

Inhoudsopgave:

Een Smartphone Verbinden Met Een Pc
Een Smartphone Verbinden Met Een Pc

Video: Een Smartphone Verbinden Met Een Pc

Video: Een Smartphone Verbinden Met Een Pc
Video: PHONE NOT CONNECTING TO PC ONLY CHARGING | FIXED | 4K 2024, September
Anonim

De eenvoudigste manier is om uw smartphone via een USB-kabel en via Bluetooth met uw computer te verbinden. De gegevensoverdrachtsnelheid via de kabel is hoger. Daarnaast krijgt de telefoon extra stroom, wat belangrijk is voor een lange verbinding, zeker als de smartphone als modem wordt gebruikt. Maar Bluetooth laat je niet verstrikt raken in de draden - de telefoon kan vrij worden verplaatst binnen een straal van enkele meters.

Hoe een smartphone op een pc aan te sluiten
Hoe een smartphone op een pc aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Verbind je smartphone met je computer via een USB-kabel - deze wordt standaard bij je telefoon geleverd.

Stap 2

Selecteer de gewenste verbindingsmodus in het menu dat op het telefoonscherm verschijnt. In modi voor het bekijken en overbrengen van bestanden zijn de communicatiefuncties van de telefoon niet beschikbaar. Omgekeerd, wanneer u een smartphone aansluit in de telefoniemodus (om toegang te krijgen tot internet), hebt u geen toegang tot de mappen en bestanden van de telefoon via Windows Verkenner.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's op uw computer vanaf de schijf die bij uw telefooncel is geleverd. Als de schijf niet in het pakket zit, download dan de benodigde software van de website van de fabrikant van uw smartphone. Het adres van de webpagina moet in de technische documentatie worden vermeld.

Stap 4

Wacht tot de computer het apparaat herkent (er verschijnt een bericht in de rechterbenedenhoek van de monitor). Werk met telefoonbestanden via de geïnstalleerde software of met Windows Verkenner. Of maak een nieuwe internetverbinding aan.

Stap 5

Activeer Bluetooth op je telefoon en computer. Als u een externe Bluetooth-adapter op uw computer gebruikt, installeer dan eerst de software die nodig is voor de werking ervan (de driverschijf moet in de doos met de adapter zitten).

Stap 6

Zoek de snelkoppeling "Bluetooth-apparaten" in het Configuratiescherm van uw computer of voer het programma uit dat u voor de externe adapter hebt geïnstalleerd. Selecteer "Apparaat toevoegen". Het zoekt naar alle beschikbare Bluetooth-apparaten binnen een straal van 10-100 m van de computer.

Stap 7

Selecteer de naam van uw smartphone uit de lijst die verschijnt. Om de verbinding te activeren, stelt u uw eigen controlecode in of bevestigt u de code die door het systeem wordt aangeboden. Pas de Bluetooth-verbindingsinstellingen aan om te voorkomen dat u voortdurend alle bewerkingen moet bevestigen tijdens de gegevensoverdracht.

Stap 8

Bekijk, kopieer en verzend bestanden met Windows Verkenner of via de bestandsviewers op uw smartphone. Configureer de eigenschappen van de modem om verbinding te maken met internet.

Aanbevolen: