Hoe Maak Je Je Muis Schoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Muis Schoon
Hoe Maak Je Je Muis Schoon

Video: Hoe Maak Je Je Muis Schoon

Video: Hoe Maak Je Je Muis Schoon
Video: Hoe maak je je C Schijf van Windows schoon 2024, Mei
Anonim

Bij het schoonmaken van een muis is het belangrijk om te weten dat het interne mechanisme van zowel optische als lasermodellen een kwetsbaar en complex mechanisme is, waarmee zorgvuldig en stap voor stap moet worden omgegaan. Door een paar eenvoudige stappen te volgen, kunt u de muis op een kwaliteitsvolle manier van vet en stof reinigen zonder het mechanisme zelf te beschadigen.

Hoe maak je je muis schoon
Hoe maak je je muis schoon

Noodzakelijk

borstel, stofzuiger, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Reinig de USB-kabel van de muis. Als de reden voor het uitvoeren van deze procedures was dat de computer het apparaat negeerde, dan is het goed mogelijk dat de usb-ingang op de muis of de computer gewoon verstopt is. Breng de slang van de stofzuiger naar de adapter of het computerpaneel en veeg met een borstel voorzichtig het opgehoopte stof in de adapter weg. Als u geen stofzuiger op deze procedure wilt aansluiten, kunt u zelf door het mechanisme blazen.

Stap 2

Schroef de bevestigingen van de achterkant van de muis los. Als sommige knoppen op de muisbehuizing blijven plakken of niet reageren, ligt het probleem waarschijnlijk in de muis zelf. Daarom is de eerste stap om de behuizing te demonteren en de "binnenkant" schoon te maken. Wees voorzichtig met de schroeven en bouten die u van de muis hebt verwijderd. Ze gaan vaak verloren, het is het beste om ze voor de procedures te verwijderen in een klein sachet of gewoon weg van de plaats van reiniging.

Stap 3

Gebruik wattenstaafjes om de holte van de muis schoon te maken. De belangrijkste epicentra van de ophoping van vuil zijn voor u zichtbaar zodra u deze uit elkaar haalt. Dit zijn tussenlagen tussen knopen, flappen en kleine scheurtjes in de behuizing, die zich al die tijd vuil hebben opgehoopt.

Stap 4

Gebruik eventueel een soldeerbout. Als dit of dat contact is verdwenen door een harde klap of om andere redenen, hoeft u het alleen maar op zijn plaats terug te brengen. De soldeermachine is perfect voor deze behoeften, maar als het er niet is, is het niet de moeite waard om er geld aan uit te geven. In de meeste gevallen zal het goedkoper zijn om een nieuwe muis te kopen.

Aanbevolen: