Het Serienummer Van De PDA Vinden

Inhoudsopgave:

Het Serienummer Van De PDA Vinden
Het Serienummer Van De PDA Vinden

Video: Het Serienummer Van De PDA Vinden

Video: Het Serienummer Van De PDA Vinden
Video: Vind de naam, het productnummer of het serienummer van uw HP laptop | HP Notebooks | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Als de Pocket PC niet meer naar behoren functioneert, is het absoluut noodzakelijk om het serienummer van de Pocket PC en het modelnummer te bepalen voordat u contact opneemt met de technische ondersteuningsdienst: hierdoor krijgt u gekwalificeerde assistentie onder de garantie.

Het serienummer van de PDA vinden
Het serienummer van de PDA vinden

Noodzakelijk

PDA

instructies:

Stap 1

Schakel indien mogelijk het apparaat in. Klik vervolgens op "Start", selecteer "Programma's" en ga naar het tabblad Help en ondersteuning, waar u het serienummer van de PDA en het modelnummer van deze Pocket PC kunt zien.

Stap 2

Draai het apparaat om en verwijder het batterijklepje. Naast de batterij zit een sticker: kijk daarop voor het serienummer van de Pocket PC.

Stap 3

Kies de volgende combinatie van symbolen op de PDA: * # 06 #. Daarna wordt het serienummer van het apparaat weergegeven op het scherm van de Pocket PC.

Stap 4

Na het flashen van de Pocket PC verandert het serienummer, dus als sommige mobiele applicaties niet starten op het apparaat, registreer deze programma's dan met het nieuwe PDA-serienummer.

Stap 5

Als tijdens de registratie van de mobiele applicatie het serienummer van de zakcomputer onjuist is ingevoerd, stuur dan een verzoek naar de technische ondersteuningsdienst van deze site met het verzoek om de foutieve registratie te verwijderen. Het bericht kan er als volgt uitzien: "Ik verzoek u de foutieve registratie te verwijderen." Voeg tegelijkertijd in de tekst van het verzoek de licentiesleutel van de mobiele applicatie, het verkeerd ingevoerde serienummer van de PDA en uw contactgegevens toe.

Aanbevolen: