Hoe Over Te Zetten Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Zetten Naar Een USB-flashstation
Hoe Over Te Zetten Naar Een USB-flashstation

Video: Hoe Over Te Zetten Naar Een USB-flashstation

Video: Hoe Over Te Zetten Naar Een USB-flashstation
Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2024, Mei
Anonim

Flash-kaarten zijn apparaten voor het opslaan en opslaan van informatie. Ze zijn handig in gebruik als u bijvoorbeeld met dezelfde bestanden op verschillende computers moet werken of ruimte op uw harde schijf wilt vrijmaken, maar u bepaalde gegevens niet wilt verliezen. U kunt op verschillende manieren bestanden overzetten naar een flashkaart (of USB-stick).

Hoe over te zetten naar een USB-flashstation
Hoe over te zetten naar een USB-flashstation

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de flashdrive in de USB-poort steekt en dat het systeem deze herkent als externe media. Verplaats de cursor naar het pictogram van het bestand dat u op de flashkaart wilt opslaan en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer de opdracht "Verzenden" in het contextmenu. Klik in het uitgevouwen submenu op het item "Verwisselbare schijf (X:)".

Stap 2

Aangezien elke afzonderlijke computer een ander aantal lokale en verwisselbare schijven kan hebben, kan de schijfnaam (X) voor elke gebruiker anders zijn. De tijd voor het kopiëren van informatie naar een USB-flashstation hangt af van de hoeveelheid gegevens die wordt geschreven.

Stap 3

Een andere optie is ook mogelijk: klik met de rechtermuisknop op het bestand of de groep bestanden die u naar de USB-stick wilt overbrengen. Selecteer de opdracht "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Open de verwisselbare schijf die overeenkomt met de flashkaart via de map "Deze computer" of op een andere manier die voor u geschikt is. Klik met de rechtermuisknop ergens in het geopende venster en selecteer de opdracht "Plakken" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4

Als het bronbestand zich in een map bevindt, kunt u de volgende methode gebruiken. Selecteer het bestand met de linkermuisknop en selecteer "Bewerken" in de menubalk. Klik in het submenu met de linkermuisknop op de opdracht "Kopieer naar map" of "Verplaats naar map". Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Specificeer het pad naar de flashkaart erin en klik op de knop "Kopiëren" of "Verplaatsen". Wacht tot het einde van de operatie.

Stap 5

U kunt een bestand of map op een andere manier naar een USB-flashstation verplaatsen. Open tegelijkertijd de verwisselbare schijf die overeenkomt met de flashkaart en de map waarin uw bestand is opgeslagen. Markeer het bestand. Klik met de linkermuisknop op het pictogram en sleep het pictogram van het geselecteerde bestand van de bronmap naar de verwisselbare schijf terwijl u deze ingedrukt houdt.

Aanbevolen: