Hoe Een Acorp Sprintermodem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Acorp Sprintermodem In Te Stellen
Hoe Een Acorp Sprintermodem In Te Stellen

Video: Hoe Een Acorp Sprintermodem In Te Stellen

Video: Hoe Een Acorp Sprintermodem In Te Stellen
Video: Восстановление модема Acorp Sprinter@ADSL W422G 2024, April
Anonim

In een situatie waarin u een lokaal thuisnetwerk met internettoegang moet creëren en uw provider DSL-internetdiensten levert, wordt aanbevolen om ADSL-modems met Wi-Fi-ondersteuning te gebruiken.

Hoe een Acorp sprintermodem in te stellen
Hoe een Acorp sprintermodem in te stellen

Noodzakelijk

netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het juiste ADSL-modem. Ontdek met welke soorten draadloze netwerken uw laptops werken. Zorg ervoor dat de geselecteerde modem DHCP en NAT ondersteunt. Koop een apparaat en installeer het in uw appartement. In dit geval is het een Acorp ADSL-modem.

Stap 2

Sluit uw ADSL-modem aan op netstroom. Sluit nu via de splitter de modem aan op de telefoonlijn. Gebruik hiervoor de DSL-connector die zich op het apparaatchassis bevindt. Sluit de netwerkadapter van de computer aan op een Ethernet-connector (LAN). Om deze verbinding te maken heb je een netwerkkabel nodig.

Stap 3

Zet de geselecteerde computer aan en start een internetbrowser. Vul de adresbalk in met het volgende adres: https://192.168.1.1. Druk op de Enter-toets

Stap 4

Ga na het openen van het ADSL-modeminstellingenmenu naar het item Setup. Selecteer de optie Nieuwe verbinding en ga naar het menu Type. Specificeer het type PPPoE-gegevensoverdracht. Voer een willekeurige netwerknaam in. Stel VPI en VCI respectievelijk in op 1 en 50. Geef in het item Authenticatie de parameter Auto op. Vink nu de vakjes aan naast de volgende items: NAT, Default Getaway, Firewall. Klik op de knop Toepassen om de verbindingsparameters toe te passen.

Stap 5

Ga nu naar het Setup-menu en selecteer Wireless Connect. Configureer de instellingen van het draadloze toegangspunt door het type gegevensoverdracht, de coderingsoptie op te geven en een wachtwoord in te stellen voor toegang tot het draadloze netwerk. Klik op de knop Toepassen om de gegevens op te slaan. Start uw ADSL-modem opnieuw op.

Stap 6

Schakel het apparaat in, ga naar de instellingeninterface en open het statusmenu. Zorg ervoor dat u bent verbonden met internet en dat het draadloze netwerk actief is. Sluit laptops aan op een draadloos toegangspunt en desktopcomputers op de LAN (Ehternet)-aansluitingen van de modem.

Aanbevolen: