Hoe Een D-link In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een D-link In Te Stellen
Hoe Een D-link In Te Stellen

Video: Hoe Een D-link In Te Stellen

Video: Hoe Een D-link In Te Stellen
Video: How to get the best wifi out of your D-Link router in Amharic 2024, Mei
Anonim

D-Link houdt zich bezig met de productie van diverse netwerkapparatuur. Hun apparaten zijn ideaal voor het creëren van bekabelde thuis- en kantoornetwerken en wifi-netwerken van verschillende groottes.

Hoe een d-link in te stellen
Hoe een d-link in te stellen

Noodzakelijk

  • - router;
  • - netwerkkabels.

instructies:

Stap 1

Kies eerst de juiste apparatuur waarmee je een lokaal netwerk gaat maken. Om dit te doen, geeft u de interface op om verbinding te maken met het internetkanaal. Vergeet niet om de beschikbare modi van het draadloze kanaal te achterhalen.

Stap 2

Koop de door jou gekozen router. Pak het apparaat uit en plaats het op een toegankelijke plaats. Houd er rekening mee dat u er desktopcomputers op moet aansluiten. Maak deze verbindingen met behulp van RJ45-netwerkkabels. Hiervoor beschikken de routers over LAN-interfaces.

Stap 3

Sluit de kabel van de provider aan op de router. Als u een huurlijn gebruikt, maakt u verbinding via de WAN-poort. Als u met een ADSL-kanaal werkt, sluit u de kabel via een splitter aan op de DSL-poort van het apparaat. Schakel een van de computers in die op het netwerkapparaat zijn aangesloten.

Stap 4

Start uw internetbrowser. Voer 192.168.0.1 of 192.168.1.1 in de URL-tekenreeks in (afhankelijk van het specifieke model). Vul het machtigingsformulier in door op beide regels admin in te voeren. Klik op de knop Inloggen.

Stap 5

Ga naar het menu Instellingen internetverbinding. Volg het stapsgewijze menu om snel uw internetverbinding in te stellen. Voer alleen die parameters in waarvan u absoluut zeker bent van de juistheid.

Stap 6

Klik op de knop Instellingen opslaan om de parameters van de router op te slaan. Start de hardware opnieuw op. Start de interface opnieuw. Selecteer het tabblad Status. Zorg ervoor dat de router is verbonden met de server van de provider.

Stap 7

Open het Setup-menu en navigeer naar Wireless Settings. Open het submenu Handmatige draadloze netwerkinstelling.

Stap 8

Vul de tabel in die wordt geopend. Controleer of de ingevoerde parameters correct zijn en klik op de knop Instellingen opslaan. Start de router opnieuw op met alle beschikbare middelen. Sluit na het opstarten van het apparaat uw mobiele computers erop aan.

Stap 9

Schakel de ingebouwde firewall uit als laptops of desktops geen toegang hebben tot internet.

Aanbevolen: