Hoe 2inf.net Van De Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe 2inf.net Van De Computer Te Verwijderen
Hoe 2inf.net Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe 2inf.net Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe 2inf.net Van De Computer Te Verwijderen
Video: V380 wifi Camera software installation u0026 Setup u0026 remote viewing on Laptop or PC Over Wifi / Local 2024, Mei
Anonim

2inf.net is een virus dat de browsers van het besturingssysteem infecteert en ervoor zorgt dat ze deze site als startpagina openen. U kunt 2inf.net zelf van uw computer verwijderen.

U kunt 2inf.net zelf van uw computer verwijderen
U kunt 2inf.net zelf van uw computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer 2inf.net van uw computer te verwijderen via het "Configuratiescherm". Start de service Programma's en onderdelen en vernieuw de lijst met geïnstalleerde toepassingen. Let op de namen van de programma's die recentelijk zijn geïnstalleerd. Als er applicaties zijn met verdachte en onbekende namen, verwijder deze dan, aangezien het 2inf.net-virus wordt gemaskeerd en op een computer wordt geïnstalleerd zonder tussenkomst van de gebruiker, bijvoorbeeld bij het uitpakken van archieven die zijn gedownload van frauduleuze sites.

Stap 2

Om het 2inf.net-virus volledig te verwijderen, moet u het systeemregister bewerken. Druk op de toetsencombinatie "Win + R" en voer het commando "regedit" in. Zoek intern in de Register-editor in het menu Bewerken om alle regels te vinden die de waarde https://2inf.net bevatten en verwijder ze.

Stap 3

Open de map Deze computer en vervolgens de map op de harde schijf van het systeem, bijvoorbeeld C: \. Ga naar het gedeelte "Gebruikers" en vervolgens naar de map met de naam van uw account. Voeg aan het einde van de adresbalk van de map / AppData / Local / Temp. Verwijder de bestanden met de naam "Sterpagina" en "Favorieten".

Stap 4

Start de systeemtaakmanager met Ctrl + alt="Image" + Del en ga naar het tabblad "Processen". Zoek in de lijst naar de waarden k7235pzSWNU3.exe, VyeB1mZDoYlY.exe en p4ckcBbrbsuh.exe. Kijk naar hun locatie en ga ernaartoe en verwijder deze bestanden, aangezien ze ook tot het 2inf.net-virus behoren.

Stap 5

Installeer een antivirusprogramma, bijvoorbeeld Dr. Web of "Kaspersky Anti-Virus", door het te downloaden van de officiële website op internet. Voer een volledige virusscan van uw computer uit. Antivirus is in staat om alle sporen van malware die niet handmatig kunnen worden gevonden op te sporen en te verwijderen. Bovendien beschermt het uw computer en voorkomt het herinfectie.

Stap 6

Probeer het systeem te herstellen naar een staat waarin het nog niet is geïnfecteerd door een kwaadaardig virus. Ga hiervoor naar de herstelservice, die zich in de map hulpprogramma's in het menu Start bevindt. Kies een geschikt herstelpunt, bijvoorbeeld één of enkele dagen voor het moment waarop je de veranderingen door het virus opmerkt. Wacht tot het proces is voltooid en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: