Hoe De Driver Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Te Installeren?
Hoe De Driver Te Installeren?

Video: Hoe De Driver Te Installeren?

Video: Hoe De Driver Te Installeren?
Video: Serato DJ Pro Tip: Install Audio Drivers Before A Gig 2024, April
Anonim

Een stuurprogramma is een speciaal programma dat is ontworpen om de interactie tussen een apparaat (videokaart, monitor, netwerkkaart, enz.) en het besturingssysteem te waarborgen.

Hoe de driver te installeren?
Hoe de driver te installeren?

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Bepaal het apparaat waarvoor u de driver wilt installeren als deze niet automatisch is geïnstalleerd toen het besturingssysteem werd geïnstalleerd. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer", selecteer "Eigenschappen". Zoek op het tabblad Hardware het apparaat dat is gemarkeerd met een geel uitroepteken, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Stuurprogrammasoftware bijwerken. De computer zoekt naar het stuurprogramma. Specificeer het pad naar het stuurprogrammabestand, indien aanwezig (op de installatieschijf of in een map op uw harde schijf). Als u geen stuurprogramma voor dit apparaat heeft, volgt u de volgende stap.

Stap 2

Download de driver die je nodig hebt voor de installatie op de officiële website van de fabrikant. Ga naar de website van de fabrikant of naar een dienst die een database met stuurprogramma's heeft. U kunt bijvoorbeeld de site driverov.net gebruiken, of zoeken naar de vereiste driver op de site rutracker.org. Ga naar driverov.net, selecteer het type apparaat of fabrikant en zoek naar de naam van het apparaat. Als u het exacte model van het apparaat niet weet, download en installeer dan de Everest-software en voer een hardwarescan uit.

Stap 3

Installeer de driver voor Windows XP. Ga naar "Apparaatbeheer", selecteer het apparaat waarvoor u de driver moet installeren, selecteer deze met de rechtermuisknop en selecteer "Update driver". Selecteer het item "Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie", dan "Niet zoeken, ik kies zelf de vereiste driver" - "Installeer vanaf schijf" - "Bladeren", en specificeer vervolgens de locatie van de gedownloade driver. Klik OK.

Stap 4

Sluit het apparaat aan, meestal wanneer het apparaat is aangesloten, verschijnt er een installatieplaatje voor het stuurprogramma, selecteer "stuurprogramma zoeken en installeren". Selecteer het item "Zoek niet op internet", klik vervolgens op de opdracht "Er is geen dergelijke schijf", selecteer het item "Zoek naar stuurprogramma's op deze computer". Klik op de knop Bladeren en selecteer het gedownloade bestand. Vervolgens wordt het installatieproces van het stuurprogramma gestart. Op dezelfde manier worden stuurprogramma's geïnstalleerd in Windows Vista, Windows 7.

Aanbevolen: