Documenten Invoeren In 1s

Inhoudsopgave:

Documenten Invoeren In 1s
Documenten Invoeren In 1s

Video: Documenten Invoeren In 1s

Video: Documenten Invoeren In 1s
Video: Documenten invoeren in EASI Financials 2024, Mei
Anonim

1C is een bekend Russisch softwarebedrijf. Boekhoud- en inhoudspakketten 1C ("1C: Boekhouding" en "1C: Bitrix") zijn erg populair bij specialisten. Deze laatste staan vaak voor de taak om documenten in te voeren in 1C-systemen.

Documenten invoeren in 1s
Documenten invoeren in 1s

instructies:

Stap 1

Om een afgedrukt document met handtekening toe te voegen aan het programma "1C: Boekhouding", scant u het en selecteert u de regel "Nieuw document toevoegen" in het menu "Bestand". Upload het bestand naar 1C en sla de wijzigingen op.

Stap 2

Wijs het geüploade document toe aan een van de 1C-categorieën. Open hiervoor het contextmenu van het document, selecteer "Opslaan als". In dit geval wordt een vervolgkeuzevenster geopend waarin u het type van het ingevoerde document kunt selecteren: "Rekening", "Statement", "Posting", "Overeenkomst", enz. Je kunt het ook meteen aan een specifieke deal koppelen als deze al is geopend. Om documenten uit te wisselen, selecteert u het item "Documentenstroom" in het gedeelte "Service" en vinkt u de vereiste ondernemingen aan.

Stap 3

Om documenten in het 1C: Bitrix content management systeem (CMS) in te voeren, gaat u als beheerder, schrijver of redacteur naar het panel (hiervoor heeft u de juiste "rechten" nodig - de verstrekte login en wachtwoord). Alle bestanden die zich op sites bevinden die worden beheerd door CMS "Bitrix" moeten worden geüpload naar de server via het bestandsconfiguratiescherm. Deze vind je in het hoofdmenu van het CMS. Ga naar het menu "Sites beheren", selecteer "Nieuwe bestanden en mappen toevoegen".

Stap 4

Het is mogelijk om alle bestanden te controleren met het ingebouwde antivirussysteem, hiervoor drukt u direct na het uploaden van het bestand op de blauwe knop "Controleren" naast het pictogram ervan.

Aanbevolen: