Hoe Het 1C Accounting-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het 1C Accounting-programma Te Installeren
Hoe Het 1C Accounting-programma Te Installeren

Video: Hoe Het 1C Accounting-programma Te Installeren

Video: Hoe Het 1C Accounting-programma Te Installeren
Video: 1C Accounting Suite 2015 2024, Mei
Anonim

"1C: Accounting" is een bijna onvervangbaar programma voor het automatiseren van beheer, belastingen en boekhouding. Het wordt gebruikt in ondernemingen met totaal verschillende vormen van eigendom en activiteiten. 1C installeren: Boekhouding is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

Hoe het 1C Accounting-programma te installeren
Hoe het 1C Accounting-programma te installeren

Noodzakelijk

1c boekhouding

instructies:

Stap 1

Het proces van het installeren en starten van 1C: Accounting is onderverdeeld in verschillende hoofdfasen:

1. Installatie van het 1C: Boekhoudplatform.

2. Opzetten van de configuratie.

3. De beveiligingssleutel installeren.

4. Opzetten van een netwerkverbinding (voor netwerkversies).

Stap 2

Plaats de cd met het programma in het station en wacht op autorun. Selecteer in het hoofdinstallatiemenu het item "1C: Enterprise. Boekhouding".

Selecteer de locatie om het programma op te slaan en ga verder met de installatie. In het venster met een verzoek voor "Naam" en "Organisatie", kunt u eventuele gegevens opgeven, dit heeft geen invloed op de verdere werking van het programma.

Stap 3

In de regel zijn alle 1C-softwareproducten beveiligd met elektronische HASP-sleutels. Nadat de installatie is voltooid, sluit u uw computer af en steekt u de sleutel in de parallelle poort. Zet daarna de computer aan, open het menu Start, ga naar het tabblad Alle programma's en open het submenu 1C: Boekhouding. Selecteer daarin "Beveiligingsstuurprogramma installeren". De lokale versie van het programma is klaar voor gebruik.

Selecteer bij de eerste keer opstarten de infobase waarmee u verbinding wilt maken en klik op de knop OK. Tijdens de eerste lancering van de infobase duurt het laden van het programma langer dan normaal. de werking van het bouwen van hulpdocumenten wordt uitgevoerd.

Stap 4

Tijdens de netwerkinstallatie van het programma worden de bestanden gekopieerd naar de Windows-systeemmappen van de computers van de netwerkgebruikers.

Het is beter om de netwerkversie van 1C op serverbesturingssystemen te installeren. Plaats de programmaconfiguraties en de bijbehorende infobases op de server in een map met open access. Verbind deze map voor gebruikers als netwerkschijf.

Om ervoor te zorgen dat de elektronische beveiligingssleutel door andere netwerkgebruikers wordt "gezien", start u de "Protection Server" op de server waarop deze is geïnstalleerd.

Open hiervoor het menu "Start", selecteer "Alle programma's" en klik in het submenu "1C: Accounting" op de knop "Beschermingsserver". Start de server in het geopende venster.

Aanbevolen: