Joystick Voor Een Computer: Hoe Correct Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Joystick Voor Een Computer: Hoe Correct Te Verbinden
Joystick Voor Een Computer: Hoe Correct Te Verbinden

Video: Joystick Voor Een Computer: Hoe Correct Te Verbinden

Video: Joystick Voor Een Computer: Hoe Correct Te Verbinden
Video: How to Connect PS4 Controller to PC [Easy Method] 2024, Mei
Anonim

Het principe van het aansluiten van een extern apparaat op een computer is praktisch hetzelfde, of u nu een printer, camcorder, camera of een gewone joystick aansluit.

Joystick voor een computer: hoe correct te verbinden
Joystick voor een computer: hoe correct te verbinden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - chauffeurs;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de joystick op uw computer aansluiten. Zoek de aansluiting, connector of poort op uw computer voor dit apparaat. Sluit een joystick aan. Het is ook vermeldenswaard dat bij dergelijke apparaten een speciale instructie in de kit zit, volgens welke u alle systeemparameters op de computer moet aansluiten en instellen.

Stap 2

Voor de normale werking waarvan je stuurprogramma's nodig hebt die op een pc zijn geïnstalleerd, zijn er installatieschijven. Nadat u de joystick op de computer hebt aangesloten, plaatst u de installatieschijf in het station. Wacht een paar seconden totdat de computer de schijf heeft gelezen. Gewoonlijk wordt elke schijf automatisch gestart. Als dit niet is gebeurd, ga dan naar de map "Deze computer" en dubbelklik met de linkermuisknop op het schijfpictogram. Tegen die tijd zou het normale pictogram moeten zijn veranderd in het logo dat de installatieschijf heeft.

Stap 3

Als er geen schijf is, neem dan contact op met de dienst waar u dit apparaat hebt gekocht of download de benodigde software zelf op internet. Lees in het geopende venster de licentieovereenkomst en vink het vakje aan naast "Ik ga akkoord" of "Ik ga akkoord" met de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Het autorun-programma begint met het installeren van de apparaatstuurprogramma's, in uw geval de joystick. Je hoeft alleen maar de vragen te lezen en op de knop "Ok" of "Volgende" te klikken.

Stap 4

Wanneer de software-installatie is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien". Het apparaat is nu klaar voor gebruik. Om alle instellingen in het besturingssysteem op te slaan, start u uw computer opnieuw op en probeert u het spel te spelen.

Aanbevolen: