Hoe Firefox In Te Stellen

Hoe Firefox In Te Stellen
Hoe Firefox In Te Stellen

Video: Hoe Firefox In Te Stellen

Video: Hoe Firefox In Te Stellen
Video: Hoe de NordVPN Firefox-extensie in te stellen en te gebruiken 2024, Mei
Anonim

FireFox is een van de meest populaire webbrowsers en deze houding van gebruikers is volkomen terecht. Laten we eens kijken naar het proces van het installeren en configureren van dit programma.

Hoe Firefox in te stellen
Hoe Firefox in te stellen
  1. Voordat u Firefox configureert, moet u de distributie downloaden van https://gotofox.ru/page/download/. Het bevat ook een extensie van Google Corporation die veel handige functies aan de browser toevoegt, zoals het on-the-fly vertalen van webpagina's. Om te downloaden, moet u de licentieovereenkomst lezen en ermee akkoord gaan.
  2. Voer de gedownloade distributie uit. Er verschijnt een standaard installatiewizard. Er zijn geen moeilijkheden of eigenaardigheden in zijn werk, volg gewoon de instructies van het programma.
  3. Firefox starten. Het aanpassingsvenster van Google Toolbar wordt geopend. Alle aangeboden opties kunnen worden ingeschakeld.
  4. De browser is klaar voor gebruik. Om Firefox verder aan te passen, kunt u het menu-item Extra-Opties gebruiken.
  5. Om het laden van de browser te versnellen, opent u de eigenschappen van de snelkoppeling waarmee deze wordt gestart en voegt u op het tabblad Object de regel / Prefetch toe na het pad en de naam van het uitvoerbare bestand: 1 Dit zal het systeem vertellen dat het moet cachen, wat de laadsnelheid positief beïnvloeden.
  6. Bij het minimaliseren van Firefox naar de tray, maakt het standaard het geheugen vrij dat door webpagina's wordt ingenomen, en wanneer het wordt geïmplementeerd, wordt het opnieuw gereserveerd. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van het computergeheugen, maar op langzamere machines kan dit tot aanzienlijke vertragingen leiden. Om dit browsergedrag uit te schakelen, opent u de instellingeneditor (typt u over: config in de adresbalk), maakt u een binaire typeparameter met de naam confg.trim_on_minimize en stelt u de waarde in op false. De browser moet opnieuw worden opgestart om de wijzigingen door te voeren.
  7. Als u daarentegen het gebruik van RAM door de browser zoveel mogelijk wilt beperken, maakt u een parameter browser.cache.memory.capacity aan en geeft u de hoeveelheid geheugen in kilobytes op die deze mag gebruiken. Om de instellingen van kracht te laten worden, moet u ook het programma opnieuw opstarten.
  8. De parameter browser.cache.disc.parent_directory geeft aan waar de paginacache moet worden opgeslagen. Door ze op een logische (of beter, fysieke) schijf te plaatsen, die verschilt van de systeemschijf, wordt de werking van zowel het besturingssysteem als de browser zelf versneld.

Aanbevolen: