Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft
Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft
Video: Minecraft hoe maak ik een auto 2024, Mei
Anonim

De Minecraft-wereld is mooi en enorm. Om het de speler gemakkelijker te maken om zijn bezittingen te verplaatsen, moet je een auto maken in minecraft. Hiermee kun je ook een ocelot temmen, vrienden een lift geven, je snel verstoppen voor het slagveld en ook je inventaris aanzienlijk vergroten dankzij een ruime koffer.

hoe maak je een auto in minecraft
hoe maak je een auto in minecraft

instructies:

Stap 1

Om gemakkelijk en snel een auto te maken in Minecraft, installeer je een speciale The car mod op je computer.

Stap 2

Sla de middelen in die je nodig hebt. Om een auto te bouwen, heb je nodig: rood stof, 2 zuigers, een oven, 2 fakkels, 4 stukken ijzer, 16 stukken leer, een kist.

Stap 3

Om een auto te maken in Minecraft, moet je eerst een motor maken. Om het te bouwen, verplaats je 2 zuigers naar de randen van het werkvenster en rood stof naar de centrale kooi, plaats je fakkels in de hoeken van de onderste rij en een oven in het midden. Dankzij deze eenvoudige manipulaties heb je de basis van de toekomstige auto.

Stap 4

Om wielen te maken, plaatst u een stuk ijzer in het midden van het werkvenster en omringt u het met leer. De bewerking moet twee keer worden herhaald om 4 wielen voor de auto in Minecraft te maken. Wees niet verbaasd dat ze vierkant bleken te zijn, want in dit spel zullen ze allemaal vroeg rijden.

Stap 5

Verzamel de motor, kist, 2 stukken ijzer en wielen. Met behulp van deze elementen kun je een auto maken in het Minecraft-spel.

Stap 6

Doe kolen in de auto om hem te laten rijden. Bedien hem met de toetsen W (vooruit), A (links), D (rechts), C (kofferbak openen), SHIFT (rem).

Stap 7

Dankzij de geïnstalleerde The car mod kun je niet alleen de auto zelf bouwen in Minecraft, maar ook wegen rond de stad, garages, tunnels en andere transportfaciliteiten maken.

Aanbevolen: