Een Auto-subwoofer Op Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Auto-subwoofer Op Een Computer Aansluiten
Een Auto-subwoofer Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Auto-subwoofer Op Een Computer Aansluiten

Video: How to Install a Subwoofer and Amplifier in a car 2022, December
Anonim

Muziekliefhebbers streven ernaar om naar muziek te luisteren met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Hiervoor heb je goede geluidsapparatuur nodig, wat veel geld kost. U kunt echter vrij buitengewone oplossingen gebruiken. Sluit bijvoorbeeld uw auto-subwoofer aan op uw computer en geniet van diepe bassen.

Een auto-subwoofer op een computer aansluiten
Een auto-subwoofer op een computer aansluiten

Het is nodig

  • - auto-subwoofer;
  • - geluidsdraden;
  • - soldeerbout;
  • - computervoeding;
  • - instrumenten;
  • - hout voor het maken van een kist;
  • - bekledingsmateriaal.

instructies:

Stap 1

Overweeg om uw auto-subwoofer op uw computer aan te sluiten om thuis naar muziek te luisteren. Als je een klein appartement hebt, is de installatie van zo'n apparaat daarin onpraktisch, omdat de autoradio een zeer hoog volume heeft. Het glas in het appartement is misschien gewoon niet bestand tegen de trillingen van de subwoofer en barst. Lees daarom zorgvuldig de eigenschappen van de subwoofer en bereken ook het gebied dat de bas zal bestrijken.

Stap 2

Koop een voeding bij een computerwinkel. Feit is dat een auto-subwoofer is ontworpen om vanaf 12 volt te werken. Daarom is er een voeding nodig die 220 naar 12 volt omzet. Ontdek welke subwoofer je hebt. Ze zijn actief en passief. Het verschil zit 'm in het feit dat in de actieve subwoofer een versterker is ingebouwd en de passieve niet. Als je een passieve subwoofer hebt, zul je een versterker moeten kopen. De verkoopassistent helpt u bij het kiezen van de juiste. Vertel hem gewoon uw subwoofermodel. Kijk ook welke geluidskaart in uw computer is geïnstalleerd. Het moet tulpconnectoren hebben. Dit zal de geluidskwaliteit maximaliseren. Voor een actieve subwoofer is een conventionele mini-jack voldoende.

Stap 3

Zorg voor de subwooferbehuizing. Je kunt zelf een nieuwe houten kist maken en deze afdekken met wat materiaal. Installeer de voeding binnen. Zorg er in dit geval voor dat u het zorgvuldig vastzet, zodat het geen vreemde geluiden afgeeft tijdens trillingen. De versterker kan op de achterkant van de doos worden vastgeschroefd. Verbind vervolgens de versterker met computers via de cinch-connectoren. Sluit de subwoofer aan op de versterkeruitgangen. Als de subwoofer actief is, moet je deze via een "mini-jack" rechtstreeks op de computer aansluiten. Schakel de voeding in. Controleer de functionaliteit van de geassembleerde structuur en geniet van de muziek.

Populair per onderwerp