Hoe Hamachi . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Hamachi . In Te Stellen
Hoe Hamachi . In Te Stellen

Video: Hoe Hamachi . In Te Stellen

Video: Hoe Hamachi . In Te Stellen
Video: Правильная настройка Hamachi 2024, Mei
Anonim

Hamachi is een programma dat via internet virtuele lokale netwerken maakt. Met de juiste instellingen kun je met het programma bijna alle computerspellen spelen via het LAN-netwerk (als ze deze spelmodus ondersteunen) en gedeelde bestanden maken, zoals bij het werken met een gewoon lokaal netwerk. Om Hamachi goed in te stellen, moet u de volgende instructies volgen.

Hoe hamachi. in te stellen
Hoe hamachi. in te stellen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Als u internet via ADSL gebruikt, zet u de modem in routermodus (lees hiervoor de instructies van de modem). Hiermee kun je het spel zien dat met Hamachi is gemaakt.

Stap 2

Selecteer bij het installeren van Hamachi de niet-commerciële licentieoptie, anders heeft het programma een serienummer of activeringscode nodig.

Stap 3

Eenmaal geïnstalleerd, start u Hamachi en begint u met het bouwen van uw netwerk. Klik hiervoor op de knop "Een nieuw netwerk maken of een bestaand netwerk invoeren" en vervolgens op "Een netwerk maken". De naam en het wachtwoord mogen niet te ingewikkeld zijn, omdat je vrienden ze moeten bellen om verbinding te maken.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat uw vrienden zich kunnen aanmelden bij het netwerk, moeten ze op de knop "Aanmelden bij het netwerk" klikken en de naam en het wachtwoord invoeren. Als er een groen sterretje naast de bijnaam van je vriend staat en er verschijnt een ping-venster wanneer je dubbelklikt, dan is alles correct gedaan.

Stap 5

Voor een comfortabel spel gaat u naar het configuratiescherm van uw computer, vervolgens naar het "Netwerkcentrum" en selecteert u "netwerkverbindingen". Klik in het venster dat in de rechterhoek wordt geopend op "Geavanceerd" - "Geavanceerde opties". Gebruik de pijlen om het Hamachi-netwerk naar de eerste positie te slepen en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Als je na al deze stappen nog steeds geen verbinding kunt maken met het lokale spel, ga dan opnieuw naar "Netwerkverbindingen" (in het configuratiescherm) en selecteer Eigenschappen. Selecteer in het nieuwe venster de eigenschappen van het TCP / IP (IPv4) protocol en voeg de standaard gateway 5.0.0.1 toe.

Aanbevolen: