Hoe Hamachi Te Spelen

Hoe Hamachi Te Spelen
Hoe Hamachi Te Spelen

Video: Hoe Hamachi Te Spelen

Video: Hoe Hamachi Te Spelen
Video: Hoe gratis Minecraft te krijgen, en online te spelen via Hamachi. 2024, April
Anonim

Hamachi is een speciaal programma dat als taak heeft om via internet een virtueel lokaal netwerk te creëren.

Hoe hamachi te spelen
Hoe hamachi te spelen

Dit betekent dat meerdere gebruikers, mogelijk in verschillende delen van de wereld en met elkaar verbonden via het World Wide Web, spellen kunnen starten en samen kunnen spelen alsof ze aan aangrenzende tafels in hetzelfde lokale netwerk zitten. Natuurlijk kan de snelheid van een verbinding op zo'n "lokaal netwerk" niet hoger zijn dan de snelheid van een internetverbinding. Hiermee kun je hamachi-spellen spelen die het spel niet via internet ondersteunen, of alleen via betaalde online servers.

De officiële hamachi-website is

De makers van hamachi bieden een volledig gratis versie van hun product aan om te netwerken met maximaal 16 leden. Dit is voldoende voor de meeste online games. Games worden beschouwd als niet-commercieel gebruik van dit softwareproduct, dus je kunt via hamachi spelen met vrienden over de hele wereld, absoluut legaal, zonder iemands copyright te schenden.

Het hamachi-systeem is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat een virtueel lokaal netwerk via internet te organiseren zonder extra hardware- of softwareproducten aan te schaffen. Volg deze stappen om een VLAN in te voeren:

  1. Download de hamachi-client en installeer deze.
  2. Start de cliënt. Druk op de groene aan/uit-knop. Er verschijnt een lijst met beschikbare netwerken.
  3. Klik op Lid worden van bestaand netwerk, voer de netwerknaam en het wachtwoord in om toegang te krijgen.
  4. Als u uw eigen netwerk wilt maken, klikt u op Nieuw netwerk maken. U moet de netwerknaam en het wachtwoord instellen voor toegang.

Soms ontstaan er bij het werken met hamachi problemen omdat er tijdens de normale werking van een virtueel lokaal netwerk als zodanig (toegang tot een netwerkbron, detectie van netwerkcomputers) geen verbinding met de gemaakte gameservers tot stand komt. In dit geval moet u de firewall-instellingen controleren, hoogstwaarschijnlijk is hij degene die de verbinding op bepaalde poorten blokkeert. Nadat de poorten die door de gameserver worden gebruikt in de firewall zijn geopend, kunnen gameclients er normaal verbinding mee maken.

Aanbevolen: