5 Handige Apps Voor Je Smartphone Of Tablet

5 Handige Apps Voor Je Smartphone Of Tablet
5 Handige Apps Voor Je Smartphone Of Tablet

Video: 5 Handige Apps Voor Je Smartphone Of Tablet

Video: 5 Handige Apps Voor Je Smartphone Of Tablet
Video: Top 5 smartphone apps 2024, Mei
Anonim

Toepassingen voor smartphones en tablets zijn een grote verscheidenheid aan programma's die tegenwoordig waarschijnlijk bij iedereen bekend zijn. Velen van hen blijken niet alleen prettig en leuk om te gebruiken, maar ook erg handig. Laten we vijf van dergelijke toepassingen aanwijzen die u waarschijnlijk niet zult vinden in het populaire gedeelte van de AppStore of Google Play, maar ze kunnen u helpen in moeilijke situaties.

5 handige apps voor je smartphone of tablet
5 handige apps voor je smartphone of tablet

En dit is geen vraag, maar de naam van de applicatie. Na een dag hard werken of wanneer onverwachte gasten voor de deur staan, is het erg moeilijk om erachter te komen wat je moet koken voor het avondeten. Vooral als er niet een grote verscheidenheid aan voedsel in de koelkast is. Toepassing "Uitgehongerd?" zal helpen om het probleem van "snel koken" aan te pakken. Selecteer de producten die je hebt uit de lijst met ingrediënten en het programma geeft je op zijn beurt een gedetailleerd recept. Natuurlijk, als je alleen kruiden en saus tot je beschikking hebt, zal niets voedzaam en eetbaars kunnen koken. Het applicatiearchief bevat een vrij grote verscheidenheid aan gerechten, voor de uitvoering waarvan de gebruiker vooraf de benodigde producten kan kopen.

Dit is een virtuele kledingkast. De mobiele applicatie is relevant voor diegenen die geen kostbare tijd willen verspillen aan het kiezen van de volgende "boog" voor een ontmoeting met een zakenpartner of een wandeling met een geliefde. Nu kan de "kleine beeldmaker" in uw smartphone zitten. Om het te gebruiken, maakt u een foto van uw bezittingen en laadt u deze in het programma. Ze zal ze alleen combineren en uw afbeelding maken die overeenkomt met de aankomende evenementen.

Deze applicatie is handig voor diegenen die altijd in een virtueel netwerk willen blijven, ongeacht het tijdstip van de dag en hun bewegingen. Het programma is een echte gemeenschap van gebruikers die wachtwoorden van Wi-Fi-hotspots over de hele wereld laten vallen. Hier zijn al twee miljoen wachtwoorden opgeslagen en deze bank wordt periodiek aangevuld. Het gebruik ervan is vrij eenvoudig. Kopieer het wachtwoord in een bekende netwerkzone en plak het in de verbindingsreeks naar het toegangspunt.

Veelvuldig gebruik van uw favoriete gadget (smartphone, tablet, enz.) spaart de batterij niet en leidt tot een snelle ontlading. Apparaatwaarschuwingen hierover zijn vaak alarmerend voor gebruikers. Zeker als er een gadget nodig is en er geen oplader of stopcontact in de buurt is. De iBattery-app vermindert merkbaar het risico dat de verbinding op het verkeerde moment wordt verbroken door geselecteerde apps en internet uit te schakelen nadat het scherm is vergrendeld. Het kan de lading van uw batterij tot enkele dagen verlengen.

Deze applicatie is handig voor reizigers en zakenmensen die vaak in een vliegtuig vliegen voor zakelijke problemen. Het programma is gemaakt om te herinneren aan vluchten, online inchecken en om te helpen bij het navigeren op een onbekende luchthaven. Het toont de locatie van plaatsen waar u kunt eten, ontspannen, verbinding kunt maken met wifi, enz. Bovendien kan de applicatie de wachtrij volgen en de tijd berekenen die nodig is voor wachten, inchecken, paspoortcontrole en vlucht.

Aanbevolen: