3 Gratis En Handige Video-editors

Inhoudsopgave:

3 Gratis En Handige Video-editors
3 Gratis En Handige Video-editors

Video: 3 Gratis En Handige Video-editors

Video: 3 Gratis En Handige Video-editors
Video: Top 3 Best Free Video Editing Software (2021) 2024, Mei
Anonim

Naast dure en complexe video-editors zijn er uitstekende gratis opties die over alle benodigde functies beschikken. Deze functies zijn soms zelfs voldoende om professionele video's te maken. Vaak hebben zogenaamde gratis video-editors ernstige beperkingen die pas merkbaar worden na het proberen om een video te converteren. In dit geval kunnen al uw inspanningen gewoon verloren gaan.

3 gratis en handige video-editors
3 gratis en handige video-editors

instructies:

Stap 1

VSDC Free Video Editor is de eerste gratis video-editor die alles heeft wat je nodig hebt om professionele clips te maken. Dit programma wordt gratis verspreid en heeft geen ernstige beperkingen in de gratis versie, waardoor het een van de beste hulpprogramma's van vandaag is. Daarnaast is de functionaliteit zo uitgebreid dat je met gemak een heel serieus project in elkaar kunt zetten. De programma-interface is erg handig en zelfs een beginnende gebruiker zal snel alle benodigde bewerkingstechnieken onder de knie krijgen.

Stap 2

De volgende gratis en bekende video-editor is Virtual Dub. Het programma is behoorlijk krachtig, maar het zal behoorlijk moeilijk zijn voor een beginnende gebruiker. Alle functies zijn verborgen in menutabs en de grafische interface is erg primitief. Dienovereenkomstig zal het zeer moeilijk zijn om dit systeem te begrijpen. Van de ondubbelzinnige voordelen is het vermeldenswaard de mogelijkheid om de editor op zwakke computers te gebruiken.

Stap 3

Windows movie maker, of filmstudio, is een standaard programma dat met het Windows besturingssysteem wordt geïnstalleerd en waarmee je goede video's kunt maken. Het kan ook worden geïnstalleerd vanuit de Windows-repository. Van alle opties is deze de gemakkelijkste voor een beginner. Met dit programma zou het rationeel zijn om kennis te maken met videobewerking. Het bevat alle noodzakelijke functies voor het knippen en samenstellen van een video, evenals een behoorlijke hoeveelheid effecten.

Aanbevolen: