Top 5 Handige Instagram-apps

Top 5 Handige Instagram-apps
Top 5 Handige Instagram-apps

Video: Top 5 Handige Instagram-apps

Video: Top 5 Handige Instagram-apps
Video: 5 ЛУЧШИХ ПРИЛОЖЕНИЙ Instagram для роста и контента 2024, Mei
Anonim

Een van de meest populaire mobiele applicaties ter wereld, Instagram heeft nog steeds heel weinig functionaliteit, dus gebruikers die de kwaliteit van foto's willen verbeteren of gewoon hun verblijf op de site comfortabeler willen maken, moeten extra applicaties downloaden. De verscheidenheid aan hulpprogramma's kan lastig zijn om te navigeren. Met behulp van de gids kun je de beste Instagram-apps downloaden.

Top 5 handige Instagram-apps
Top 5 handige Instagram-apps

1. VSCOcam

VSCOcam is een mobiele applicatie die wordt erkend als het beste product tot nu toe om u te helpen betere foto's te maken. Alleen al, het kan alle andere gecombineerde fotoverwerkingsservices vervangen, omdat het u kan helpen om snel en gemakkelijk te leren hoe u werkelijk buitengewone foto's kunt maken.

VSCOcam heeft zijn eigen camera met intuïtieve instellingen en een hulpraster waarmee u zorgvuldig kunt componeren door de regel van derden te volgen.

VSCOcam is het geesteskind van VSCO, dat voormalige werknemers van giganten als Adobe, Sony, Apple, MTV, Levi's e.a. in dienst heeft. De favoriete app van de hipster is beschikbaar voor Apple en Android en kan gratis worden gedownload van Google Play of de App Store.

image
image

2. Snapseed

Snapseed is een van de weinige apps die kan concurreren met VSCOcam. Snapseed heeft een leger trouwe fans gewonnen dankzij de mogelijkheid om bepaalde delen van de afbeelding selectief te bewerken met een penseel - net als op een computer. Ooit had Snapseed deze optie. De tijden zijn veranderd, maar het hulpprogramma is nog steeds op zijn best: de bijgewerkte versie is mooier, handiger en functioneler geworden. Foto's kunnen zonder kwaliteitsverlies worden bewerkt en het aantal filters en tools is verbluffend. Gebruikers kunnen het effect van HDR-opnamen simuleren, experimenteren met scherptediepte, zogenaamde "fine-tuning" uitvoeren die het licht gelijkmatig in de foto verdeelt, en nog veel, veel meer.

image
image

3. Instasize

In de loop van zijn bestaan hebben de Instagram-ontwikkelaars niet de moeite genomen om de mogelijkheid toe te voegen om verticale en horizontale afbeeldingen te uploaden - de applicatie snijdt alle foto's bij, waardoor ze vierkant worden. Gelukkig zijn er talloze apps op de markt die deze beperking omzeilen. Instasize blijft hier de onbetwiste leider: met deze applicatie kunnen gebruikers vrijelijk afbeeldingen van elke oriëntatie invullen en de achtergrond naar eigen goeddunken wijzigen. Naast de puur witte achtergrond in de programma-instellingen, kun je een enorm aantal frames gratis downloaden voor elke smaak - de meeste zijn, vreemd genoeg, echt stijlvol.

image
image

4. InstaRepost

De naam spreekt voor zich - met deze applicatie kun je veilig elke gewenste afbeelding opnieuw plaatsen. Deze functie ontbreekt nog op Instagram.

image
image

5. InstaTag

De laatste jaren is het modieus geworden om hashtags te haten. En hoewel het overmatig gebruik van betekenisloze tags en de manier waarop sommige mensen #oneindig lange, onleesbare tags met een enkele regel maken, echt vervelend is, kun je helemaal niet zonder hashtags. Zonder hen zal niemand behalve je vrienden je berichten zien! Het met de hand schrijven van tags is echter elke keer vervelend en tijdrovend. De InstaTag-applicatie komt te hulp - het is een speciaal toetsenbord met automatische invoer van hashtags. Helaas is het niet gratis, maar het is goedkoop, slechts $ 0,99.

Aanbevolen: