Hoe Avertv Dvi Box 1080i Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Avertv Dvi Box 1080i Aan Te Sluiten
Hoe Avertv Dvi Box 1080i Aan Te Sluiten

Video: Hoe Avertv Dvi Box 1080i Aan Te Sluiten

Video: Hoe Avertv Dvi Box 1080i Aan Te Sluiten
Video: AVerMedia AVerTV DVI Box 1080i 2023, Maart
Anonim

AVerTV DVI Box 1080i is een tv-tuner van AVerMedia Technologies, die is gebaseerd op de DVI-interface, waardoor het apparaat autonoom kan werken zonder de computer aan te zetten. De bruikbaarheid van de tv-tuner hangt rechtstreeks af van de juistheid van de verbinding. Dit kan op twee manieren: met DVI- of VGA-kabels.

Hoe Avertv dvi box 1080i aan te sluiten
Hoe Avertv dvi box 1080i aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - tuner AVerTV DVI Box 1080i;
  • - pc;
  • - toezicht houden op;
  • - DVI- of VGA-kabels.

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig het apparaat van de AVerTV DVI Box 1080i tv-tuner. Het heeft twee groepen connectoren. De eerste wordt gebruikt om externe apparaten aan te sluiten en bestaat uit component- en composietvideo-invoer, S-video-invoer, evenals audio- en hoofdtelefooninvoer en -uitvoer. De tweede groep connectoren is ontworpen om de werking van het apparaat te garanderen en bestaat uit een ingang voor een voeding, geluid, een tv-antenne en een DVI-ingang, evenals een DVI-uitgang voor aansluiting op een beeldscherm en een audio-uitgang voor een versterker of luidsprekers aansluiten.

Stap 2

Selecteer de methode om de AVerTV DVI Box 1080i tv-tuner op uw computer of monitor aan te sluiten. U kunt VGA- of DVI-verbindingskabels gebruiken. Opgemerkt moet worden dat ze in geen geval mogen worden gemengd, anders leidt dit tot signaalverlies.

Stap 3

Neem een DVI-kabel en sluit de DVI-uitgang van de videokaart van uw computer aan op de DVI-ingang van uw tv-tuner om verbinding te maken met uw computer. Gebruik daarna een vergelijkbare kabel om de DVI-uitgang van de tuner en de DVI-ingang van uw pc-monitor aan te sluiten. Daarna kunt u doorgaan met het rechtstreeks afstemmen van de tuner.

Stap 4

Gebruik de VGA-aansluiting van de AVerTV DVI Box 1080i-tuner als uw computer is uitgerust met een videokaart die alleen een VGA-uitgang heeft en de monitor moet zijn uitgerust met een VGA-ingang. Anders kunt u de tuner niet correct aansluiten en configureren.

Stap 5

Het is ook vermeldenswaard dat het bij een dergelijke aansluiting noodzakelijk is om extra VGA-DVI-adapters aan te schaffen, omdat deze nodig zijn om de DVI-ingang en -uitgang van de tuner via een VGA-kabel aan te sluiten op de VGA-ingang en -uitgang van uw pc. De rest van de verbinding is vergelijkbaar met de vorige methode.

Stap 6

Schakel de AVerTV DVI Box 1080i-tuner in en controleer of deze werkt. Ga naar het menu "Instellingen", specificeer de vereiste parameters en configureer de kanalen.

Populair per onderwerp