Hoe Een Dvi-kabel Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvi-kabel Aan Te Sluiten
Hoe Een Dvi-kabel Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Dvi-kabel Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Dvi-kabel Aan Te Sluiten
Video: VGA, DVI, HDMI oder DisplayPort - Was ist der beste Anschluss für die Grafikkarte am PC? 2024, April
Anonim

De DVI-link is voor digitale signaaloverdracht. Het wordt meestal gebruikt om monitoren die hoge definities ondersteunen of tv's aan te sluiten op een desktopcomputer.

Hoe een dvi-kabel aan te sluiten
Hoe een dvi-kabel aan te sluiten

Noodzakelijk

DVI-kabel

instructies:

Stap 1

Het probleem is dat de meeste moderne tv's geen DVI-poort in het ontwerp hebben, omdat er een nieuwe analoog is - de HDMI-connector. Gelukkig zijn er speciale kabels die DVI naar HDMI adapters zijn. Schaf zo'n kabel aan als u HDMI- en DVI-poorten moet aansluiten.

Stap 2

Sluit hem aan op de videoadapter en tv van uw computer. Schakel beide apparaten in. Open het menu TV-instellingen en ga naar het item "Signaalbron". Selecteer de HDMI-connector waarop u de kabel hebt aangesloten. Wacht tot het besturingssysteem is geladen. Hoogstwaarschijnlijk wordt het monitorbeeld onmiddellijk gedupliceerd op het tv-scherm.

Stap 3

Als u alleen de tv wilt gebruiken, koppelt u eenvoudig de monitor los door de juiste kabel van de videokaart los te koppelen. Als je met twee schermen tegelijk moet werken, maak dan bepaalde instellingen. Klik in Windows Seven met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Schermresolutie.

Stap 4

Selecteer in het menu dat opent de symbolische afbeelding van het gewenste scherm en activeer de functie "Maak deze weergave de belangrijkste". In dit geval is het beter om te kiezen voor een standaard computerscherm, omdat dit apparaat vaker zal worden gebruikt. Het is tenslotte dat de actieve programma's in eerste instantie worden geopend.

Stap 5

Activeer nu de optie Dit scherm uitbreiden. Alle Windows-snelkoppelingen en werkbalk verdwijnen van het secundaire beeldscherm. Pas de positie van de displays ten opzichte van elkaar aan. Verplaats het programmavenster buiten de monitor om het op het tv-scherm weer te geven.

Stap 6

Als u de DVI-link gebruikt om de projector aan te sluiten, selecteert u Dubbele schermen. Hierdoor kan het externe apparaat het beeld dat op de monitor wordt weergegeven, verzenden.

Aanbevolen: