Hoe Assasins Creed Is Gemaakt

Inhoudsopgave:

Hoe Assasins Creed Is Gemaakt
Hoe Assasins Creed Is Gemaakt

Video: Hoe Assasins Creed Is Gemaakt

Video: Hoe Assasins Creed Is Gemaakt
Video: Assassin's Creed Revelations - E3-Trailer 2024, Maart
Anonim

De Assasin's Creed-serie van multiplatform-games, of Assassin's Creed, zijn computergames in actie-avontuurstijl gemaakt door Ubisoft Montreal. Verschillende versies van de games zijn ontworpen voor de desktop, Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

Hoe Assasins Creed is gemaakt
Hoe Assasins Creed is gemaakt

instructies:

Stap 1

De eerste presentatie van het spel Assasin's Creed vond plaats op de X 2005-tentoonstelling, georganiseerd door Microsoft, in 2005 onder de naam Project Assasin. De naam Assasin's Creed zelf verscheen pas een jaar later, toen de game werd aangekondigd voor Sony PlayStation 3. Nog later werden versies voor de desktopcomputer en Xbox 360 uitgebracht door Ubisoft: de consoleversie werd uitgebracht in november 2007, de pc-versie - in Maart 2008. de spellen zijn gemaakt door de ontwikkelaars van het populaire Prince of Persia: The Sands of Time, de muzikale begeleiding van alle trailers - Jesper Kyud.

Stap 2

Het vervolg van het spel - de prequel van Assasin's Creed: Altair Chronicles - verscheen in februari 2008 voor de Nintendo DS-console. De uitgebreide desktopversie van Assasin's Creed Directors Cut Edition werd in april van dat jaar uitgebracht.

Stap 3

Een van de belangrijkste gebeurtenissen van de internationale tentoonstelling E3 2009 was de release van het directe vervolg op het eerste deel van de game in de versie voor Sony PlayStation - Assasin's Creed: Bloodlines. De games worden verspreid via het PlayStation Network en op UMD-media.

Stap 4

Er zijn negen games in de serie, waarvan er vier de originele release vormen. Alle drie de bovenstaande spellen behoren tot de serie "Age of the Middle Ages", andere kunnen worden onderverdeeld in:

- The Renaissance - Assasin's Creed II, Assasin's Creed II: Discovery, Assasin's Creed: Project Legacy (Facebook-versie), Assasin's Creed: Brotherhood en Assasin's Creed: Revelations;

- Het tijdperk van de Amerikaanse revolutie - Assasin's Creed III.

Stap 5

De game is gebaseerd op de legendarische eeuwenoude strijd van de Knights of the Knights Templar met de Assassins. De held is de barman Desmond Miles, een afstammeling van de moordenaar Altair ibn La-Ahad uit het tijdperk van de kruisvaardersoorlog, ontvoerd door de wetenschappers van het bedrijf Abstergo Industries. Met behulp van de Animus-machine herbeleeft hij de gebeurtenissen uit het verre verleden.

Aanbevolen: