Een Draagbare Harde Schijf Herstellen Recover

Inhoudsopgave:

Een Draagbare Harde Schijf Herstellen Recover
Een Draagbare Harde Schijf Herstellen Recover

Video: Een Draagbare Harde Schijf Herstellen Recover

Video: Een Draagbare Harde Schijf Herstellen Recover
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, April
Anonim

Verlies van gegevens die zijn opgeslagen op een draagbare harde schijf kan een ernstig probleem zijn. Het oplossen van dit probleem vereist het gebruik van gespecialiseerde hulpprogramma's die zijn ontworpen om informatie te zoeken en te herstellen.

Een draagbare harde schijf herstellen recover
Een draagbare harde schijf herstellen recover

Noodzakelijk

Recuva

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van de gespecialiseerde Recuva-toepassing van de officiële website naar uw computer. Het programma is gratis en vrij verspreid op internet. Voer het uitvoerbare bestand van het programma uit met een dubbelklik van de muis en selecteer het item "Russisch" in het taalkeuzevenster dat wordt geopend. Bevestig de installatie van Recuva door op de knop "Volgende" in het hoofdvenster van de wizard te klikken en ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst door op de knop "Accepteren" in het volgende dialoogvenster te klikken. Pas de selectievakjes toe in alle regels van het nieuwe wizardvenster en sla de wijzigingen op door op de knop "Installeren" te klikken. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

Sluit de draagbare harde schijf waarvan u gegevens wilt herstellen aan op uw computer en voer de geïnstalleerde Recuva-toepassing uit. Sla het eerste venster van de herstelwizard over door op de knop "Volgende" te klikken en pas het selectievakje in de regel van het vereiste type verloren bestanden in het volgende dialoogvenster toe. De aangeboden opties zijn: - Afbeeldingen; - Muziek; - Documenten; - Video's; - E-mails (alleen vanuit Windows Mail, Thunderbird en Outlook Express); - Overige Bevestig uw keuze door op de knop Volgende te klikken.

Stap 3

Markeer het selectievakje in de regel voor het opslaan van de verloren informatie in het volgende venster van de herstelwizard: - niet zeker; - op een geheugenkaart; - in de map "Mijn documenten"; - in de prullenbak; - in de Als u de laatste optie kiest, klikt u op de knop "Bladeren" en geeft u het volledige pad op naar de locatie waar de ontbrekende gegevens zijn opgeslagen. Bevestig de juistheid van de opgegeven gegevens door op de knop "Volgende" te klikken en voltooi de wizard door op de knop "Start" in het laatste dialoogvenster te klikken.

Stap 4

Wacht tot het scannen van de harde schijf is voltooid en de map met gevonden bestanden verschijnt. Selecteer degene die je nodig hebt en klik op de knop "Herstellen" in de rechterbenedenhoek van het programmavenster.

Aanbevolen: