Een Draagbare Harde Schijf Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draagbare Harde Schijf Aansluiten
Een Draagbare Harde Schijf Aansluiten

Video: Een Draagbare Harde Schijf Aansluiten

Video: Een Draagbare Harde Schijf Aansluiten
Video: How to connect external hard drive to Android Phone 2024, Mei
Anonim

Draagbare harde schijven zijn relatief recent verschenen, maar zijn in korte tijd al erg populair geworden. In de loop van de tijd zijn ze compacter geworden, hun capaciteit is toegenomen. Bovendien zijn verwisselbare harde schijven zeer goed beschermd tegen mechanische schade. Dankzij deze voordelen zijn ze vandaag de dag onvervangbare informatiedragers.

Een draagbare harde schijf aansluiten
Een draagbare harde schijf aansluiten

Noodzakelijk

Computer, draagbare harde schijf

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Wacht tot het besturingssysteem is geladen. Sluit vervolgens de externe harde schijf aan op de USB-poort. Houd er rekening mee dat u verbinding moet maken met de USB-poorten aan de achterkant van de systeemeenheid. Als u een externe harde schijf aansluit via de USB-poorten aan de voorkant van de computer of via USB op het toetsenbord, heeft deze niet genoeg stroom en wordt deze hoogstwaarschijnlijk gewoon niet gedetecteerd.

Stap 2

Nadat de harde schijf op de computer is aangesloten, zou het systeem van automatische herkenning en verbinding van het apparaat moeten werken. Het zal automatisch de stuurprogramma's voor het aangesloten apparaat installeren. Wanneer het wordt herkend en de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, verschijnt er een dialoogvenster met de mededeling dat het apparaat is geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Ga naar "Mijn Computer". De harde schijf zal er zijn.

Stap 3

Als het systeem het apparaat niet automatisch heeft aangesloten (wat ook gebeurt, hoewel niet vaak), kunt u dit handmatig doen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer de opdracht "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt. Klik in het volgende venster op het onderdeel "Apparaatbeheer". Er verschijnt een lijst met apparaten op type. Klik in deze lijst met de rechtermuisknop op de bovenste regel en selecteer "Update hardwareconfiguratie" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 4

Zoek nu de regel "Schijfstations". Er zal een pijl tegenover deze lijn zijn. Klik erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een lijst met aangesloten harde schijven. Selecteer uw verwisselbare harde schijf door er met de rechtermuisknop op te klikken. Selecteer in het menu dat verschijnt "Eigenschappen", waarna een venster moet verschijnen met het opschrift "Het apparaat werkt normaal". Selecteer vervolgens het tabblad "Driver" en klik op "Update" in het venster dat verschijnt. Klik in het volgende venster op de regel "Automatische driverupdate". Sluit daarna alle geopende vensters en ga naar "Deze computer". Er zou een nieuw apparaat moeten zijn - een externe harde schijf.

Aanbevolen: