Hoe Voltooi Je De "Space"-fase In Spore

Inhoudsopgave:

Hoe Voltooi Je De "Space"-fase In Spore
Hoe Voltooi Je De "Space"-fase In Spore

Video: Hoe Voltooi Je De "Space"-fase In Spore

Video: Hoe Voltooi Je De
Video: Toy Train Station Unboxing u0026 Testing | Toy Train Set 2024, Mei
Anonim

In het computerspel Spore is het allerlaatste level Space. Hij is het die het langst is, omdat hier veel planeten, sterrenstelsels en andere dingen opengaan, maar helaas weten sommigen niet hoe ze het moeten passeren.

Hoe voltooi je de "Space"-fase in Spore
Hoe voltooi je de "Space"-fase in Spore

Spore - levenssimulator voor wezens

Het computerspel Spore is een simulator van het leven van wezens van het bekende bedrijf Maxis, dat een simulator van het menselijk leven ontwikkelde - Sims. Allereerst moet de speler een van de verschillende planeten kiezen waarop zijn wezen zal leven, en ook de beginfase van het spel - "Cage", is geselecteerd. Het wezen begint net te voorschijn te komen, zich te ontwikkelen en naarmate het vordert, verschijnt de volgende fase. De game heeft een creature-editor waarmee je er een kunt maken die bij je past. Voor de eerste keer moet je een wezen maken op het beginniveau. De laatste keer dat je wezens maakt, moet direct in het wezenstadium zijn. Op alle volgende niveaus zullen ze eruit zien (of ongeveer hetzelfde) als dat je het eerste wezen hebt gemaakt.

In principe is de hele essentie van het spel verbonden met het feit dat je wezen zich ontwikkelt. In elke fase is het nodig om bepaalde doelen te bereiken om door te kunnen gaan naar een andere. De allerlaatste fase in dit spel is de ruimte. De wezens bouwen, onder controle van de speler, een ruimteschip, met behulp waarvan ze de uitgestrektheid van het universum bestrijken. Zoals je zou kunnen raden, is dit niveau het langst.

Passage van het podium "Space"

In de "Space"-fase moet de speler de melkweg verkennen op zoek naar andere levende wezens, zijn eigen kolonie ontwikkelen en deze taken voltooien. We kunnen zeggen dat dit niveau eindeloos is, aangezien er meer dan 500.000 duizend systemen in de ruimte zijn, en het zal lang duren om ze allemaal vast te leggen. Dit is natuurlijk helemaal niet nodig, aangezien de speler een prioriteitsdoel heeft dat direct verband houdt met de plot, waarna het spel als voltooid kan worden beschouwd.

Om de hele plot van het spel te doorlopen, en dus het spel zelf, moet de gebruiker de verdienstenlijn maximaliseren, die zich onderaan het scherm bevindt. Daarna moet je naar het centrum van de melkweg. Natuurlijk is dit niet zo gemakkelijk om te doen, want onderweg ontmoet de speler mysterieuze wezens - Groxes, die het wenselijk is om te verslaan. Na dit alles krijgt de speler de Staff of Life, wat in feite het hoofddoel van het hele spel is. Hier eindigt de verhaallijn.

De speler heeft het recht om verder te spelen en zich nog meer te ontwikkelen (het is niet nodig om dit te doen): zijn nederzetting ontwikkelen, nieuwe levende wezens zoeken, hen helpen bij de ontwikkeling, taken voltooien die ze mogen geven en natuurlijk, zoeken naar nieuwe planeten, enz. …

Aanbevolen: