Hoe De Versie Van De Spore Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van De Spore Te Achterhalen?
Hoe De Versie Van De Spore Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van De Spore Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van De Spore Te Achterhalen?
Video: HET VOORTEKEN 2024, Mei
Anonim

Spore is een ander spel geproduceerd door Electronic Arts Games. Het is een andere levenssimulator, maar de eigenaardigheid is dat het leven zich afspeelt op een andere planeet en dat de personages fictieve wezens zijn.

Hoe de versie van de spore te achterhalen?
Hoe de versie van de spore te achterhalen?

Noodzakelijk

het Everest-programma

instructies:

Stap 1

Open de map waarin je het spel hebt geïnstalleerd. Meestal worden games geïnstalleerd in de map Games of Program Files op een lokale schijf, maar alles hangt hier af van de keuze van de gebruiker. Als u niet meer weet in welke map u zich hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en klikt u op het menu-item "Eigenschappen". In de eigenschappen van de snelkoppeling is er altijd een functie om door het bestand te bladeren, waarvoor het verantwoordelijk is voor het aanroepen. Klik op de knop "Pad naar bestand" en eenmaal in deze map, klik met de rechtermuisknop op het spelstartbestand. Bekijk de versie van het spel in de eigenschappen.

Stap 2

Bekijk de versie-informatie voor het Spore-spel dat op je computer is geïnstalleerd met behulp van het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm van je computer. Wacht tot de lijst met geïnstalleerde elementen is opgebouwd en kijk in de titel voor de volledige naam van jouw versie van het spel.

Stap 3

Voer het spelinstallatieprogramma uit. Om dit te doen, plaatst u de juiste schijf in het station of voert u het installatiebestand uit vanaf uw computer als de speldistributie zich op uw harde schijf of verwisselbare schijf bevindt. Bekijk de informatie over de programmaversie in de installatiewizard die verschijnt.

Stap 4

Download verschillende hulpprogramma's om informatie te bekijken over de software die op uw computer is geïnstalleerd. Download hiervoor het Everest-programma of een ander programma met vergelijkbare functies, dat noodzakelijkerwijs informatie over de configuratie van uw systeem weergeeft.

Stap 5

Installeer en voer het uit. Selecteer het geïnstalleerde Spore-spel in het Everest-menu en bekijk de versie ervan. U kunt ook de versie bekijken van andere games of programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Bovendien zijn in sommige van deze programma's niet alleen de opties voor het bekijken van de versie beschikbaar, maar ook licentiesleutels en andere toepassingskenmerken.

Aanbevolen: