Hoe IPhone Met IPad Te Synchroniseren

Hoe IPhone Met IPad Te Synchroniseren
Hoe IPhone Met IPad Te Synchroniseren

Video: Hoe IPhone Met IPad Te Synchroniseren

Video: Hoe IPhone Met IPad Te Synchroniseren
Video: How to Sync iPhone and iPad 2021 (4 Ways) 2024, Mei
Anonim

Voor veel iPhone- en iPad-bezitters is het nodig om apparaatgegevens te synchroniseren om contacten, bibliotheekinhoud, enz. Er zijn twee synchronisatiemogelijkheden: draadloos en bekabeld.

iPhone & iPad
iPhone & iPad

IPhone en iPad worden automatisch gesynchroniseerd met iTunes. De grootste moeilijkheid is dat wanneer u beide apparaten aansluit, alle contacten, programma's en mediabestanden die ze bevatten, worden samengevoegd. Als u één bestand probeert te verwijderen, wordt het van beide apparaten tegelijk gewist.

Om dit probleem op te lossen, moet u afzonderlijke bibliotheken voor iPhone en iPad in iTunes maken. Eerst moet u één apparaat aansluiten, er een bibliotheek voor maken en vervolgens het programma sluiten. Daarna moet u iTunes opnieuw starten terwijl u Option voor MAC of Shift voor Windows ingedrukt houdt. Het programma wordt geopend met een voorstel om een nieuwe bibliotheek te creëren. U moet akkoord gaan, het tweede apparaat aansluiten en ermee synchroniseren. Daarna kunt u vrijelijk bestanden van de ene bibliotheek naar de andere overbrengen.

Aanbevolen: