Hoe ITunes Met De IPhone Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Met De IPhone Te Synchroniseren
Hoe ITunes Met De IPhone Te Synchroniseren

Video: Hoe ITunes Met De IPhone Te Synchroniseren

Video: Hoe ITunes Met De IPhone Te Synchroniseren
Video: How to sync iPhone with iTunes 2024, Mei
Anonim

U kunt gegevens van uw computer naar iPhone overbrengen met behulp van de iTunes-toepassing, speciaal ontworpen voor het uitwisselen van gegevens tussen Apple-apparaten en het installeren van nieuwe toepassingen. Elke overdracht van gegevens met iTunes gaat ervan uit dat deze wordt gesynchroniseerd met de inhoud van het aangesloten apparaat.

Hoe iTunes met de iPhone te synchroniseren
Hoe iTunes met de iPhone te synchroniseren

instructies:

Stap 1

U kunt iPhone-inhoud synchroniseren met iTunes via een USB-verbinding met uw computer of draadloos via Wi-Fi. Download de nieuwste versie van iTunes van apple.com en installeer deze op uw computer.

Stap 2

Start de iTunes-app. Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de kabel die bij uw iPhone-mobiele telefoon is geleverd. Klik in de rechterbovenhoek van het iTunes-venster op de knop "Apparaat". Selecteer de iPhone-steek. Als u zich in de iTunes Store bevindt, gaat u naar de startpagina met behulp van de bibliotheekknop in de rechterbovenhoek.

Stap 3

Zoek de knop "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster en klik erop. Het synchronisatieproces begint. Nadat u het hebt voltooid, koppelt u uw iPhone los van uw computer.

Stap 4

Om iPhone en iTunes via Wi-Fi te synchroniseren, moet u eerst enkele wijzigingen aanbrengen in de programma-instellingen. Start iTunes. Verbind je telefoon met je computer via een USB-kabel. Selecteer iPhone op het tabblad Apparaat. Open het menu Bladeren en vink het vakje aan naast Deze iPhone synchroniseren via wifi.

Stap 5

Als uw computer en iPhone tegelijkertijd met hetzelfde netwerk zijn verbonden, verschijnt het apparaat in de iTunes-app en kunt u synchroniseren. Wanneer iPhone in de linkerkolom van het iTunes-venster verschijnt, selecteert u de inhoudtabbladen en past u uw synchronisatie-opties aan. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de knop "Toepassen".

Stap 6

Het synchronisatieproces wordt automatisch uitgevoerd wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Eerst moet de iPhone worden aangesloten op een stroombron. Ten tweede moet je iTunes op je computer openen. En natuurlijk moeten de iPhone en de computer verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk en binnen de grenzen ervan zijn.

Aanbevolen: