Hoe Muziek Van ITunes Naar IPhone Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van ITunes Naar IPhone Te Synchroniseren
Hoe Muziek Van ITunes Naar IPhone Te Synchroniseren

Video: Hoe Muziek Van ITunes Naar IPhone Te Synchroniseren

Video: Hoe Muziek Van ITunes Naar IPhone Te Synchroniseren
Video: iPhone Tutorials - How To Add Music From iTunes To iPhone in 3 Ways 2024, April
Anonim

Door de iPhone met iTunes te synchroniseren, kun je je telefoon snel aanvullen met nieuwe nummers. De hele operatie wordt uitgevoerd via een desktopcomputer, terwijl het mogelijk is om vooraf de gewenste playlists aan te maken.

Hoe muziek van iTunes naar iPhone te synchroniseren
Hoe muziek van iTunes naar iPhone te synchroniseren

IPhone-verbinding

Sluit uw iPhone aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd. In de meeste gevallen wordt iTunes automatisch geopend zodra de computer een nieuw apparaat detecteert. Als dit niet gebeurt, start u het programma handmatig, bijvoorbeeld via het menu "Start".

Als je een trage computer hebt, is het raadzaam iTunes te starten voordat je je iPhone aansluit. Langzame apparaten kunnen lange laadtijden van software ervaren.

Synchronisatie opties

Klik in het geopende iTunes-venster op de iPhone-knop in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster. In het volgende venster moet u het type inhoud selecteren dat u wilt synchroniseren, in dit geval - muziek, klik op het tabblad Muziek bovenaan het programmavenster. Vink het vakje Synchroniseren aan.

Verder zijn er verschillende synchronisatie-opties beschikbaar, bijvoorbeeld synchronisatie van alle beschikbare nummers en afspeellijsten, alleen die behoren tot bepaalde genres, beoordelingen, enz. Wanneer u klaar bent met het configureren van de synchronisatieparameters, klikt u op de knop Toepassen in de rechterbenedenhoek van het programma.

Let voordat u met synchroniseren begint op de regel "Capacity" onderaan het programmavenster. Dit toont de hoeveelheid geheugen die door een bepaald inhoudstype wordt gebruikt, evenals de hoeveelheid beschikbare geheugenruimte.

Automatische synchronisatie

Als het selectievakje Automatisch synchroniseren wanneer deze iphone is aangesloten is geselecteerd in de programma-opties, wordt uw iPhone automatisch gesynchroniseerd elke keer dat u deze op uw computer aansluit. In dit geval verschijnen de nummers die via de iPhone zijn gekocht in het iTunes-venster in de afspeellijst Gekocht. Als u iCloud gebruikt, hoeft u voor deze nummers niet te synchroniseren. Als u nummers uit uw iTunes-bibliotheek verwijdert, worden ze ook automatisch verwijderd van de iPhone de volgende keer dat u deze op uw computer aansluit.

Handmatige synchronisatie

Als u uw iPhone-inhoud liever zelf beheert, gaat u naar het tabblad Samenvatting en vinkt u het vakje Muziek en video's handmatig beheren aan. Klik op de knop Op dit apparaat en kijk welke nummers momenteel op het apparaat staan. Klik op de knop Toevoegen aan de rechterkant van het venster. Sleep handmatig bestanden van de iTunes-bibliotheek naar de iPhone en klik op de knop Gereed.

Aanbevolen: