Hoe Platforms Met Evernote Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe Platforms Met Evernote Te Synchroniseren
Hoe Platforms Met Evernote Te Synchroniseren

Video: Hoe Platforms Met Evernote Te Synchroniseren

Video: Hoe Platforms Met Evernote Te Synchroniseren
Video: Evernote | Learning the Basics | Episode 5 | Syncing 2024, Mei
Anonim

Synchronisatie is mijn favoriete Evernote-functie. Je kunt Evernote updaten vanaf je pc, opstaan, een paar artikelen knippen met je laptop, de deur uitlopen, een kopje koffie pakken en vervolgens die notities openen vanaf je mobiele apparaat. Wil je bewerken

uw aantekeningen onderweg? Als dat het geval is, worden ze automatisch bijgewerkt op alle platforms. Wat is het coolste eraan? Het hele proces wordt uitgevoerd

onmiddellijk, zonder enige bewuste inspanning of actie van uw kant.

Evernote
Evernote

instructies:

Stap 1

Hoe werkt synchroniseren?

Evernote uploadt standaard elke 30 minuten alle nieuwe en bewerkte notities naar de servers van het bedrijf. Als u de standaardinstellingen wilt wijzigen, kunt u dit doen door Extra >> Opties >> Synchronisatie te selecteren. Als u onmiddellijk een nieuwe notitie op een ander apparaat wilt openen, klikt u gewoon op de knop Synchroniseren en de laatste wijzigingen worden gedownload.

Stap 2

Moet je een back-up maken van je aantekeningen?

Veel Evernote-gebruikers vragen zich af of ze regelmatig een back-up van hun bestanden moeten maken. Het hangt er echt van af hoe comfortabel je je voelt met de applicatie.

Over het algemeen zijn uw gesynchroniseerde notebooks redelijk veilig, dus u hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over het dagelijks back-uppen van uw bestanden.

Hier zijn verschillende redenen voor.

Evernote is een enorm bedrijf met meer dan 20.000 premium gebruikers en zes miljoen gratis gebruikers. Medewerkers van het bedrijf handhaven, voor zover menselijk mogelijk, de bruikbaarheid van een groot aantal servers om de veiligheid van gegevens te garanderen en hun veiligheid te waarborgen. Eerlijk gezegd kunnen ze het zich simpelweg niet veroorloven om gegevens te verliezen en tegelijkertijd een succesvol bedrijf te runnen. Bovendien worden alle gegevens op uw schijven en op hun cloudservers opgeslagen. Dus zelfs als er iets met het ene opslagcentrum gebeurt, moeten de andere(n) ongedeerd blijven. Als je net als ik bent en meerdere apparaten gebruikt, heb je automatisch meerdere plaatsen om back-ups van belangrijke bestanden op te slaan.

Stap 3

Ja, er is een mogelijkheid dat u de resultaten van een paar minuten van uw werk verliest. Maar gevallen van massaal en catastrofaal verlies van informatie zouden geen kwestie van controverse moeten zijn. Uiteindelijk is de beslissing aan jou. Als u kritieke bestanden in Evernote wilt opslaan, is het logisch om er regelmatig een back-up van te maken. Maar als u een gewone gebruiker bent die deze tool gebruikt om lijsten te maken, ideeën vast te leggen en belangrijke webpagina's te pakken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van kopieën.

Aanbevolen: