Hoe Krijg Ik Een Apple ID

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Apple ID
Hoe Krijg Ik Een Apple ID

Video: Hoe Krijg Ik Een Apple ID

Video: Hoe Krijg Ik Een Apple ID
Video: How to Create Free Apple ID without Credit Card on iPhone? ✅Latest Method ✅(2021) 2024, Mei
Anonim

Om applicaties te downloaden en te kopen in iTunes en AppStore, moet elke gebruiker van Apple-technologie een account hebben - een Apple ID. De creatie ervan wordt in slechts enkele stappen uitgevoerd via het iTunes-programma of met behulp van een mobiel apparaat.

Hoe krijg ik een Apple ID
Hoe krijg ik een Apple ID

instructies:

Stap 1

Om een account aan te maken met een computer, moet u iTunes installeren. Ga naar de Apple-website en selecteer het iTunes-gedeelte in de bovenste balk van de pagina. Klik vervolgens op de knop "Downloaden". Wacht tot het downloaden van het installatiebestand van het programma is voltooid en voer het uit. Installeer volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Open iTunes met de snelkoppeling op het bureaublad. Ga naar het gedeelte "Opslaan" en selecteer een gratis applicatie die je leuk vindt in de lijst. Om het te downloaden, klikt u op de knop "Gratis". Gebruik in het venster dat verschijnt de knop "Maak Apple ID aan" om door te gaan met de registratie.

Stap 3

Accepteer de algemene voorwaarden van de software. Vul de vereiste velden in volgens de instructies op het scherm. Voer uw e-mailadres in, maak een wachtwoord, een beveiligingsvraag en voer uw geboortedatum in. Klik op Doorgaan.

Stap 4

Geef in het veld "Type betaling" de details van uw bankkaart op of selecteer "Nee" om de procedure voor het koppelen van een bankkaart aan uw Apple-account over te slaan.

Stap 5

Controleer uw e-mail, u zou een e-mail moeten ontvangen met een link om uw account te verifiëren. Volg de link om de registratieprocedure te voltooien. Apple ID is aangemaakt en u kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om Apple-services te gebruiken en met iTunes te werken.

Stap 6

Start de AppStore om een account aan te maken vanaf een mobiel apparaat. Selecteer een gratis applicatie en klik op de knop "Gratis" om te downloaden. Klik op de knop Maak een Apple ID aan.

Stap 7

Selecteer uw land uit de lijst en ga akkoord met de iTunes-servicevoorwaarden. Voer de vereiste gegevens in de daarvoor bestemde velden op het scherm in en klik op "Volgende".

Stap 8

Vink op het scherm voor het kiezen van een betaalmethode het vakje aan naast uw type bankkaart. Als u geen gegevens wilt invoeren, vink dan het vakje "Nee" aan. Klik volgende.

Stap 9

Controleer je e-mail en bevestig je registratie via de link in de brief van Apple. De registratieprocedure is voltooid en u kunt inloggen met de zojuist aangemaakte ID.

Aanbevolen: