Hoe Krijg Je Een Freelance-ID

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Freelance-ID
Hoe Krijg Je Een Freelance-ID

Video: Hoe Krijg Je Een Freelance-ID

Video: Hoe Krijg Je Een Freelance-ID
Video: How to Apply Freelancer ID Card || Freelancer ID Card কিভাবে পাবেন || Ahosan Uddin Noman 2024, April
Anonim

Onlangs stond het internet vol met advertenties voor het verkrijgen van freelance-inloggegevens. Bijzonder populair zijn de ID's van freelance verkeersagenten. Dit is naar de mening van velen een soort "verwennerij" op de weg. Dienovereenkomstig wordt de afgifte van een dergelijk document niet gratis aangeboden …

Hoe krijg je een freelance-ID
Hoe krijg je een freelance-ID

Noodzakelijk

  • - 2 foto's;
  • - het paspoort;
  • - fotokopie van uw paspoort

instructies:

Stap 1

Maar niet iedereen wil uit eigenbelang een freelancetitel halen. Hoewel nu de concepten "geweten", "eer", "een schuld aan de staat terugbetalen", "bijstaan van wetshandhavingsinstanties" niet in zwang zijn, zijn er nog steeds zulke mensen die bereid zijn om de wet op vrijwillige basis te helpen basis. In de beginfase moeten ze een freelance-ID verkrijgen.

Stap 2

Schrijf een verklaring aan het hoofd (verkeerspolitie, wijkagenten, visserijautoriteiten) waarin u vraagt of de aanvrager freelance medewerker wil zijn.

Stap 3

Vul de persoonsgegevens in met een bevestigend besluit op het certificaat. U mag in geen geval onjuiste informatie in de vragenlijst aangeven, omdat: alle gegevens worden gecontroleerd via het informatiecentrum.

Stap 4

Bereid een testimonial voor vanaf de werkplek. Na controle van de vragenlijst en een positief antwoord, brengt u deze naar het hoofd van de eenheid aan wie u de aanvraag hebt geschreven. In de beschrijving moet worden vermeld dat de aanvrager nooit de verkeersregels heeft overtreden, de technische kenmerken van voertuigen kent, een gezonde levensstijl promoot, enz., afhankelijk van voor welke freelance medewerker de aanvraag is geschreven (verkeerspolitie, wijkagenten, visbescherming).

Stap 5

Maak 2 foto's, origineel en fotokopie van uw paspoort. Overhandig alle documenten aan het hoofd van de afdeling Binnenlandse Zaken, van wie het afhangt of de kandidaat deze eretitel waardig is of niet. De behandelingstermijn van de aanvraag is 1 maand.

Stap 6

Haal op vertoon van uw paspoort het certificaat op bij de personeelsdienst van de ATC en onderteken de verklaring met uw eigen hand. De geldigheid van zo'n certificaat is 1 jaar, die kan worden verlengd door hetzelfde pakket documenten op te halen. Indien in de bijlage bij het certificaat geen vermeldingen zijn gemaakt over het werk van de "freelancer" gedurende het jaar, kan de verlenging van het certificaat worden geweigerd. Kortom, het werk van dergelijke werknemers bestaat uit het uitvoeren van preventieve invallen, voor demonstratieve aanhoudingen van "omkopen" van chauffeurs, enz.

Aanbevolen: