Een Bestand In Quarantaine Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Bestand In Quarantaine Plaatsen
Een Bestand In Quarantaine Plaatsen

Video: Een Bestand In Quarantaine Plaatsen

Video: Een Bestand In Quarantaine Plaatsen
Video: Een map maken en bestanden verplaatsen naar die map 2024, Mei
Anonim

Quarantaine is een zeer belangrijk onderdeel van een antivirusprogramma, dat is ontworpen om geïnfecteerde bestanden te isoleren, zodat het virus het systeem niet kan binnendringen en schade kan toebrengen. Hiermee kunt u virussen, verdachte bestanden opslaan als u ze om de een of andere reden niet kwijt wilt, evenals alleen kopieën van andere bestanden die u gescheiden wilt houden van het hoofdsysteem.

Een bestand in quarantaine plaatsen
Een bestand in quarantaine plaatsen

Noodzakelijk

PC, antivirussoftware

instructies:

Stap 1

Avast

Open uw Avast-antivirus, ga vervolgens naar het tabblad "onderhoud", selecteer vervolgens in het menu dat onder het tabblad is geopend "quarantaine" en klik vervolgens eenmaal met de rechtermuisknop op het venster dat voor u wordt geopend, waarin alle geplaatste bestanden worden weergegeven in quarantaine en in de lijst die verschijnt, klik op het item "toevoegen" en selecteer vervolgens het bestand in de verkenner dat u in quarantaine wilt plaatsen.

Stap 2

Knik 32

Als u Nod 32 antivirus gebruikt, is het algoritme voor het verplaatsen van een bestand naar quarantaine veel eenvoudiger: u moet met de rechtermuisknop op dat bestand klikken, vervolgens het item "geavanceerde functies" selecteren en vervolgens op "het bestand isoleren" klikken.

Stap 3

Avira

In Rusland, onder liefhebbers van gratis programma's (niet illegaal), is de gratis antivirus "Avira AntiVir Personal" heel gebruikelijk. Om onze operatie daarin uit te voeren, moet u naar het "Controlecentrum" gaan en vervolgens naar de "Beheer quarantaine ", klik vervolgens op de knop Bladeren en de standaard Windows Verkenner, daarna moet u het bestand selecteren dat u in quarantaine wilt plaatsen. Zoals u kunt zien, is de procedure voor het isoleren van een bestand in quarantaine, wat erg belangrijk is voor alle gebruikers, heel eenvoudig; het volgt hetzelfde algoritme in bijna alle andere antivirusprogramma's.

Stap 4

Kaspersky Anti-Virus

Op dit moment kan Kaspersky Anti-Virus bijna alle soorten virussen detecteren. Deze antivirus detecteert automatisch een virus. Om een geïnfecteerd bestand in quarantaine te plaatsen, drukt u op de knop "Venster afhankelijkheden openen" terwijl u uw computer scant. U moet alle bestanden selecteren en op de knop "Bestanden verplaatsen naar quarantaine" klikken.

Aanbevolen: