Hoe Een Virus In Kaspersky In Quarantaine Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus In Kaspersky In Quarantaine Te Plaatsen
Hoe Een Virus In Kaspersky In Quarantaine Te Plaatsen

Video: Hoe Een Virus In Kaspersky In Quarantaine Te Plaatsen

Video: Hoe Een Virus In Kaspersky In Quarantaine Te Plaatsen
Video: How to run a virus scan in Kaspersky Internet Security 2018 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem is altijd een doelwit geweest voor hackers die met nieuwe virussen komen om de goede werking van een computer te verstoren. Talloze antivirusprogramma's zijn ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen pogingen om zijn computer te hacken. Afhankelijk van de instellingen kunnen ze verdachte bestanden direct vernietigen of naar "quarantaine" sturen. Met Kaspersky Anti-Virus kunt u uw Windows-systeem met slechts een paar muisklikken beschermen tegen de effecten van geïnfecteerde bestanden.

Hoe een virus in Kaspersky in quarantaine te plaatsen
Hoe een virus in Kaspersky in quarantaine te plaatsen

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - Kaspersky-antivirus.

instructies:

Stap 1

Open het programma Kaspersky Anti-Virus en zoek het tabblad Computerbeveiliging. Op dit tabblad moet u het pictogram van de radioactieve dreiging vinden. Dit is hoe Kaspersky toegang tot de quarantaine definieert, die standaard verdachte bestanden met exe-rechten bevat. of bak. Met het programma kunt u echter bestanden met bijna elke resolutie in quarantaine plaatsen. Door op het pictogram te klikken, opent u het tabblad "Bescherming" of "Beschermingsstatus" (de naam varieert afhankelijk van de versie van de Kaspersky-software).

Stap 2

Klik op "Gedetecteerde bedreigingen" en ga vervolgens naar "Quarantaine". Zoek en activeer nu de modus "Quarantaine". Er zou een nieuw venster moeten verschijnen waarin u het verdachte bestand moet selecteren en op "Openen" moet klikken. Het geselecteerde bestand wordt onmiddellijk naar de quarantainezone verplaatst.

Stap 3

Maak geen mappen met namen in de quarantainezone van de antivirus. Het programma werkt volgens een specifiek algoritme dat elke gebruikersactiviteit met potentieel gevaarlijke bestanden uitsluit. Daarom worden de gemaakte mappen niet opgeslagen en blijven de bestanden die er zogenaamd naartoe zijn verplaatst om ze te isoleren van de rest van het systeem, op hun plaats. Dit betekent dat de dreiging van infectie actief blijft.

Aanbevolen: