Hoe USB-hostcontrollers Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe USB-hostcontrollers Te Installeren
Hoe USB-hostcontrollers Te Installeren

Video: Hoe USB-hostcontrollers Te Installeren

Video: Hoe USB-hostcontrollers Te Installeren
Video: 3DO USB Host Controller Installation and Setup 2024, Mei
Anonim

Als u problemen ondervindt bij het aansluiten van USB-apparaten op uw computer, moet u mogelijk stuurprogramma's op de USB-hostcontroller installeren. Deze stuurprogramma's zijn te vinden op de schijf van het moederbord en als de schijf verloren is, op de website van de fabrikant. Je hebt je moederbordmodel en internet nodig.

Hoe USB-hostcontrollers te installeren
Hoe USB-hostcontrollers te installeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - het Everest-programma.

instructies:

Stap 1

Ontdek uw moederbordmodel. Zonder de computer af te sluiten, kan dit worden gedaan via het DirectX-hulpprogramma door de opdracht dxdiag in het menu-item Uitvoeren van het hoofdmenu te typen. Het computermodel op het eerste tabblad is het model van uw moederbord. U kunt het Everest-programma ook op internet downloaden en de gedetailleerde gegevens bekijken over het model van de videokaart die in de computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Ga naar de website van de fabrikant. Om de officiële website van de fabrikant te vinden, voert u de naam van de fabrikant van het moederbord in de zoekmachine in, bijvoorbeeld MSI of Gigabyte, en volgt u een van de eerste links. Zoek uw moederbordpagina op de website van de fabrikant. Dit kan via een zoekopdracht op de website of via de productcatalogus. Zoek Drivers Download en navigeer naar de juiste pagina.

Stap 3

Zoek de link om de driver voor de usb-controller te downloaden. Voor moderne moederborden wordt dit stuurprogramma meestal geleverd met de systeem- en chipsetstuurprogramma's - kijk in de beschrijving voor het woord Systeem of specifiek USB-hostcontroller. Download de voorgestelde bestanden, let op de keuze van het besturingssysteem. Sla de bestanden op de harde schijf van uw computer op door een aparte map aan te maken. In de regel kunnen dergelijke bestanden nog steeds van pas komen tijdens de installatie van het besturingssysteem of andere storingen.

Stap 4

Installeer het stuurprogramma. Pak hiervoor het gedownloade archief uit en start de installatie door te dubbelklikken op Setup. U kunt de installatie ook starten vanuit "Apparaatbeheer". Als uw computer plotseling niet meer werkt met USB-apparaten, kan dit een teken zijn van beschadigde systeembestanden of hardwarestoringen van het moederbord zelf. Als u het BIOS reset, controleer dan of de usb-controller standaard is uitgeschakeld.

Aanbevolen: