Hoe Maak Je Je Eigen Flash-cartoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Flash-cartoon?
Hoe Maak Je Je Eigen Flash-cartoon?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Flash-cartoon?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Flash-cartoon?
Video: How To Make YoYo From Cardboard || Diy At Home 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een Flash-cartoon te maken. Voor een gewone gebruiker of een beginner in het maken van flash-films, is het raadzaam om enkele technische richtlijnen te volgen en helemaal opnieuw te beginnen.

Flash-cartoon
Flash-cartoon

instructies:

Stap 1

Voordat u een flash-cartoon maakt, is het natuurlijk wenselijk om afzonderlijke afbeeldingen in een ander programma te maken, die later (frame voor frame) kunnen worden samengevoegd. Om in dit opzicht kwaliteit te bereiken, moet de opleiding ook grote kansen bieden, ook voor een beginner. Daarom is het beter om de grafische editor Adobe Photoshop te installeren. Het is handig om aparte frames in de editor te maken, aangezien het programma veel thema's, lettertypen, stijlen, enz. bevat. Bovendien, als Photoshop niet de add-ons bevat die u nodig hebt, kunt u deze altijd downloaden van internet (bijvoorbeeld lettertypen - https://ifont.ru). Naast de toevoegingen aan het maken van afbeeldingen voor beginners, kan het geen kwaad om enkele Photoshop-instellingen te kennen. Daarom kan het voor een beginner geen kwaad om vertrouwd te raken met de lessen voor dit programma

Stap 2

Om kennis te maken met de technologie van het maken van animatie voor een beginner, kun je proberen te masteren met de gif-editor. Om dit te doen, moet u het programma Easy.

Stap 3

U kunt het beste flashfilms (tekenfilms) maken met Macromedia Flash Professional. Het programma is voorzien van vele mogelijkheden en is veelzijdig in het maken van animatie. Mogelijkheden: een video maken met uw tekeningen (met de mogelijkheid om te tekenen), of gemaakte afbeeldingen gebruiken, enz. De mogelijkheden van het programma omvatten ook: het toevoegen van geluiden, het maken van flash-banners, menu's (voor internetsites) en vele andere functies. Als u het principe van creatie kent (na training met Easy.gif"

Aanbevolen: