Een Foto Uploaden Naar De Muur

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar De Muur
Een Foto Uploaden Naar De Muur

Video: Een Foto Uploaden Naar De Muur

Video: Een Foto Uploaden Naar De Muur
Video: Hoe een foto uploaden? [Fotoronde/galerij] 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om de juiste knop of sectie te vinden wanneer u net een nieuwe internetbron gaat gebruiken. Sommige gebruikers van de sociale netwerken Vkontakte en Facebook moeten eerst op hun pagina zoeken naar de diensten die ze nodig hebben.

Een foto uploaden naar de muur
Een foto uploaden naar de muur

instructies:

Stap 1

Het concept van "muur" bestaat in de sociale netwerken Vkontakte en Facebook en is een live feed van evenementen, die updates ontvangt over de status van de pagina-eigenaar. Niet alleen de eigenaar van de pagina kan berichten op de muur plaatsen, maar ook andere gebruikers van het sociale netwerk. Naast berichten op de Vkontakte-muur, kunt u foto's, video's, muziekbestanden, peilingen en tekeningen uploaden die in de online editor zijn gemaakt. Facebook Wall beperkt de mogelijkheden om alleen posts, foto's, videoclips en links met previews toe te voegen.

Stap 2

Om een foto naar de Vkontakte-muur op de startpagina van de gebruiker te uploaden, klikt u net onder het vrije veld "Wat is er nieuw bij u" (als u op uw pagina bent) of "Voer een bericht in" (als u zich op de pagina van een andere gebruiker) op het opschrift "Attach" … Er verschijnt een menu waarin u het item "Foto" moet selecteren als u een bestand vanaf uw computer wilt uploaden. Als u zelf een afbeelding wilt tekenen, selecteert u het item "Graffiti" en maakt u een afbeelding.

Stap 3

Om een foto (foto) naar je Facebook-wall te uploaden, klik je in het veld "Post" en selecteer je "Photo". Het principe van het uploaden van een afbeelding op de muur van een andere gebruiker zal niet anders zijn.

Aanbevolen: